Kobo Libra 2 Vattentät läsplatta 7” med wifi Svart

Jämför produkt Kobo Libra 2 Vattentät läsplatta 7” med wifi Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kobo Libra 2 Vattentät läsplatta 7” med wifi Svart i kategorin Läsplattor här hos oss.

Produktinformation

Nästa generation Kobo Libra 2 är här för att hålla jämna steg med dig. Fullpackad med funktioner och personlighet garanterar Kobo Libra 2 att ditt läsliv alltid finns i handen.

Se gärna också

Kobo Stylus 2 Penna till Elipsa 2E

Den omarbetade Kobo Stylus 2 är lätt och ergonomiskt utformad med en omdesignad spets som gör det smidigare och enklare att lägga till markeringar i dina e-böcker och PDF-filer. Lägg till markeringar i e-böcker och dokument, och gör anteckningar med Kobo Elipsa 2E:s (22932) inbyggda anteckningsfunktion. Gör markeringar med den intuitiva markeringsknappen och radera misstag med radergummit på baksidan av Kobo Stylus 2. Dessutom kan du enkelt ladda din styluspenna via en USB-C-anslutning. Inkluderar 2 extra Kobo Stylus 2 utbytesspetsar. För extra spetsar, se (22935).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vattenkoppar

Vattenkoppar från La Gee

Se alla produkter
långa

långa från GripGrab

Se alla produkter
Merchandise

Merchandise från Hole in the Wall

Se alla produkter
Träningsbänkar

Träningsbänkar från Gymstick

Se alla produkter