Sidan innehåller annonslänkar

Kobo Sage Powercover Fodral

Beställ Kobo Sage Powercover Fodral på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kobo Sage Powercover Fodral inom kategorin Läsplattor.

Produktinformation

Kobo Sage PowerCover är en vidareutveckling av våra SleepCovers som skyddar din läsplatta på ett lyxigt sätt och levererar kontinuerlig laddning. Sätt bara in din Kobo Sage i PowerCover med lätt magnetisk fästning och den kommer att laddas från det inbyggda batteriet. .

Se gärna också

Kobo Clara 2E Vattentät läsplatta 6” med Wifi

Kobo Clara 2E är tillverkad av 85% återvunnen plast och bjuder in dig till en värld av historier, via en skarp och lättläst display. ComfortLight PRO låter dig justera ljusstyrka och färgtemperatur efter omgivningsljuset, för att vara snäll mot ögonen under dygnets alla timmar. Läs e-böcker eller anslut ett par trådlösa hörlurar och lyssna på ljudböcker från Kobo Store. Vattentät (IPX8) och med 16 GB inbyggt minne, vilket räcker till ca 12 000 E-böcker, eller 75 ljudböcker. Levereras med USB-C-laddkabel. För fodral, se: (22752).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Elkablage

Elkablage från iiglo

Se alla produkter
Smörjfett

Smörjfett från Agrol

Se alla produkter
Träningsbänkar

Träningsbänkar från vidaXL

Se alla produkter
Enkortsdator

Enkortsdator från Arduino

Se alla produkter