Kobo Sage Vattentät läsplatta 8” med wifi

Jämför produkt Kobo Sage Vattentät läsplatta 8” med wifi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kobo Sage Vattentät läsplatta 8” med wifi i kategorin Läsplattor här hos oss.

Produktinformation

Kobo Sage, den mest fulländade e-läsaren någonsin från Kobo. Den senaste E Ink-tekniken, en premium 8-tums pekskärm och Kobo Stylus-kompatibilitet (köpes separat) är endast några sätt Kobo Sage hjälper dig att få fram alla möjligheter.

Alla Kobo eReaders är annonsfria, så att du kan läsa utan störningar. För penna till Sage, se Kobo Elipsa (20800). .

Se gärna också

Kobo Notebook Elipsa 2E med Kobo Stylus 2

Läs och skriv bekvämt på en 10,3 tums pekskärm med ComfortLight PRO för att minska blått ljus och ansträngningen för ögonen. Lyssna på ljudböcker från Kobo genom trådlös Bluetooth-teknologi. Med 32 GB lagringsutrymme kan du ta med dig hela ditt bibliotek och alla dina anteckningar vart du än går. Den miljömedvetna Kobo Elipsa 2E är tillverkad med återvunnen och havsbunden plast och är utformad för att ta tillvara alla dina geniala idéer. Inkluderar den omdesignade, uppladdningsbara Kobo Stylus 2 som ger en smidigare skrivupplevelse

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Sporthörlurar

Sporthörlurar från JBL

Se alla produkter
Cykelhjälmar

Cykelhjälmar från Endura

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Appetitt

Se alla produkter
Bromsar

Bromsar från BBB

Se alla produkter