Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Gymkedjor 15 kg - 1,5M, Lindor & Lyftremmar

Jämför produkt Kraftmark Gymkedjor 15 kg - 1,5M, Lindor & Lyftremmar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Gymkedjor 15 kg - 1,5M, Lindor & Lyftremmar i kategorin Lindor Lyftremmar här hos oss.

Produktinformation

Kraftmarks gymkedjor kan användas i en mängd olika övningar t.ex. pull-ups, bänkpress eller marklyft.

Kedjorna används för att minska vikten vid låg position och ökar vikten i hög position. Med hjälp av kedjelåsen fästs kedjan enkelt i olympiska stänger.

Se gärna också

Gorilla Sports Ryggstöd Aspen ELITE Support - XS-XXL -10%

Ländryggsstöd från Aspen lindrar smärta i ländryggen orsakad av tex stress och muskeltrötthet. Denna förstärkta ortos är ett billigt hjälpmedel i vardagen och har Aspens patenterade 4:1 komprimeringssystem för förbättrat stöd. Lätt att justera, spänna och dra åt Finns i sex olika storlekar Denna platta ortos utvecklades för att stabilisera överkroppen och för riktad kompression och är perfekt för fritid, arbete eller till och med under träning. Övrig information Oberoende justering av den övre och nedre delen Vertikala stöd i stödmaterialet för förbättrad flexibilitet Bekväm att bära även under kläder Förstärkt platta i slutet av ortosen Finns i storlekarna XS - XXL

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Discgolf Discar

Discgolf Discar från Discmania

Se alla produkter
Direktfilmskameror

Direktfilmskameror från Polaroid

Se alla produkter
Lindor  Lyftremmar

Lindor Lyftremmar från Gymstick

Se alla produkter
Bambu

Bambu från Omnia garden

Se alla produkter