Sidan innehåller annonslänkar

MAXXUS 4.2i, Löpband

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Löpband som tål en kroppsvikt på upp till 110 kg, har en löpyta på 125x44 cm 12% lutning och maxhastighet på 16km/h. Bandet har även en stor multifunktionsskärm med blå belysning för optimal läsbarhet som visar träningsvärden som tex tid, förbrända kalorier, avstånd, lutning, hastighet och hjärtfrekvens.

Träningsprogram Snabbstart Manuellt program 36st förinställda program Tre användarprogram Hjärtfrekvensstyrt program Snabb och enkel installation. I några enkla steg, som tydligt förklaras i monteringsanvisningarna, till den färdiga löpbandet.

Även lekman kan montera MAXXUS löpband 4.2i utan förkunskaper. Observera också att den största ljudkällan orsakas av löparen.

Löpbandet har inget inflytande på dessa ljud utan här kan endast en rullande fotisättning ge ljudreducering. Puls De ergonomiskt placerade handpulsgivarna möjliggör snabb och enkel kontroll av den aktuella pulsen under träningen.

Datorn är utrustad med en POLAR®-kompatibel mottagare för användning av pulsband från just Polar. Även i kombination med ett valfritt okodat pulsband(frekvens 5kHz) går det att mäta och visa aktuell puls.

Utrymme Trots sin generösa löpyta på 125x44cm kräver 4,2i endast ett relativt litet utrymme av rummet. Således är detta löpband idealisk för mindre rum och ytterligare exempel på det är när den inte används, då kan löpbandet fällas upp. .

Produktbeskrivning

En löpband är en träningsmaskin som simulerar löpning eller gång inomhus. Den kan användas för att förbättra konditionen och styrkan, samt för att bränna kalorier.

Fördelar med att träna med löpband

  • Effektiv träning: löpbandet ger en högintensiv träning som kan bränna kalorier snabbt och förbättra konditionen.
  • Minskar påverkan på lederna: Eftersom löpbandet har en mjukare löpyta jämfört med asfalt eller betong, minskar det påverkan på lederna vilket minskar risken för skador.
  • Komfortabelt och bekvämt: Du kan träna på en löpband när som helst, oavsett väderförhållanden eller tid på dygnet. Dessutom kan du justera hastighet och lutning för att passa din träning.
  • Mångsidig: Löpband kan användas för olika typer av träning, inklusive högintensiv intervallträning, fettförbränning och konditionsträning.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024