Sidan innehåller annonslänkar

Thor Fitness Racer Fit Air Runner, Löpband

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Thor Fitness Racer Fit Air Runner är ett löpband utan motor - det drivs av kraften från löparens energi och behöver därför behövs det inte någon motor. Löpbandet är mycket ett mycket skonsamt alternativ.

Samtidigt som löparen tränar sin kondition tränas också balansen och bålstabiliteten precis som vid löpning utomhus. Thor Fitness Airrunner passar utmärkt till allt från lugn löpning till intervallträning och det finns inga hastighetsbegränsningar vilket gör att du kan maxa din träning utan hinder.

Produktbeskrivning

Fitness är en träningsform som syftar till att förbättra kroppens hälsa och kondition. Det kan utföras på gym eller hemma med hjälp av olika träningsredskap eller utan redskap genom kroppsviktsträning.

Fördelar med fitness

  • Förbättrad hälsa
  • Ökad styrka och muskelmassa
  • Förbättrad kondition och uthållighet
  • Minskad risk för olika sjukdomar, såsom hjärtsjukdomar och diabetes
  • Ökad rörlighet och flexibilitet
  • Förbättrad självkänsla och självbild

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

MAXXUS 4.2i, Löpband

Löpband som tål en kroppsvikt på upp till 110 kg, har en löpyta på 125x44 cm 12% lutning och maxhastighet på 16km/h. Bandet har även en stor multifunktionsskärm med blå belysning för optimal läsbarhet som visar träningsvärden som tex tid, förbrända kalorier, avstånd, lutning, hastighet och hjärtfrekvens. Träningsprogram Snabbstart Manuellt program 36st förinställda program Tre användarprogram Hjärtfrekvensstyrt program Snabb och enkel installation. I några enkla steg, som tydligt förklaras i monteringsanvisningarna, till den färdiga löpbandet. Även lekman kan montera MAXXUS löpband 4.2i utan förkunskaper. Observera också att den största ljudkällan orsakas av löparen. Löpbandet har inget inflytande på dessa ljud utan här kan endast en rullande fotisättning ge ljudreducering. Puls De ergonomiskt placerade handpulsgivarna möjliggör snabb och enkel kontroll av den aktuella pulsen under träningen. Datorn är utrustad med en POLAR®-kompatibel mottagare för användning av pulsband från just Polar. Även i kombination med ett valfritt okodat pulsband(frekvens 5kHz) går det att mäta och visa aktuell puls. Utrymme Trots sin generösa löpyta på 125x44cm kräver 4,2i endast ett relativt litet utrymme av rummet. Således är detta löpband idealisk för mindre rum och ytterligare exempel på det är när den inte används, då kan löpbandet fällas upp.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024