Produktinformation

Att gå eller springa är det mest naturliga sättet att röra sig på. Att gå är det perfekta sättet att förbättra ditt fysiska tillstånd, uthållighet och bränna kalorier.

Löpbandet T10 från Tunturi är det perfekta träningsredskapet för att få bättre hälsa och bli mer ”fit”. Tack vare att löpbandet har 40 program är det möjligt att träna på flera olika sätt och lutningsintervallet på löpbandet möjliggör ökad intensitet under träningen.

Oändlig träning Löpbandets yta är tillräckligt stor för en bekväm träning. Med snabbknapparna ställer du in önskad hastighet.

Tack vare 2 hk-motorn kan du arbeta upp till en hastighet på 16 km/h. Du kan också ställa in lutningen till 12%.

Löpbandets T-Flex-system har en dämpande effekt och absorberar stötar under löpningen. Detta ger dig en naturlig känsla, som om du tränar ute, i skogen.

Detaljer Skärmen på 14,5 cm visar de viktigaste parametrarna när du tränar avstånd, tid och förbrända kalorier. De 40 programmen kommer att testa din kondition med olika hastigheter och lutningar.

Sensorerna på det robusta styret registrerar din hjärtfrekvens. Löpbandet har en praktisk hållare för surfplatta eller smartphone som gör att du kan titta på din favoritserie eller en bra film när du tränar.

Maskinen är även utrustad med flaskhållare. Löpbandet kan med hjälp av transporthjulen flyttas och förvaras eftersom att maskinen kan fällas ihop.

Utmana dig själv Använd appen Kinomaps och anslut med Tunturi-tränaren. Följ dina träningsförlopp och utmana dina gränser med Kinomaps.

Utmana en vän eller en annan online-löpare på online-träningsplattformen, välj ett lopp och bli den första som korsar mållinjen. Se, jämför och dela dina resultat med alla via sociala medier.

Produktbeskrivning

Fitness är en träningsform som syftar till att förbättra kroppens hälsa och kondition. Det kan utföras på gym eller hemma med hjälp av olika träningsredskap eller utan redskap genom kroppsviktsträning.

Fördelar med fitness

  • Förbättrad hälsa
  • Ökad styrka och muskelmassa
  • Förbättrad kondition och uthållighet
  • Minskad risk för olika sjukdomar, såsom hjärtsjukdomar och diabetes
  • Ökad rörlighet och flexibilitet
  • Förbättrad självkänsla och självbild

Löpband från andra varumärken

Upp till 33% rabatt
Tunturi Performance T60 Löpband

Löpband från Tunturi Fitness

Här har vi samlat Löpband från Tunturi Fitness.
Upp till 50% rabatt
Titan Life Treadmill Office 2, Gåband

Löpband från Titan LIFE

Missa inga bra priser på Löpband från Titan LIFE.
Upp till 50% rabatt
Titan Life PRO Treadmill T80 Pro Black Edition, Löpband

Löpband från Titan Life PRO

Missa inga bra priser på Löpband från Titan Life PRO.
Upp till 48% rabatt
Gymstick Run 3.0, Löpband

Löpband från Gymstick

Visa produkter inom Löpband från Gymstick.
Freemotion T10.9-Interval Reflex Treadmill, Löpband

Löpband från Freemotion

Missa inga bra priser på Löpband från Freemotion.
Adidas T19 Löpband

Löpband från Adidas

Se produkter inom Löpband från Adidas.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024