Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Peanut Ball Massage, Massage boll

Beställ Kraftmark Peanut Ball Massage, Massage boll på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Peanut Ball Massage, Massage boll inom kategorin Massage boll.

Produktinformation

Problem med rygg och axelrörligheten? Kraftmark Peanut Ball hjälper dig att öka rörlighet. .

Se gärna också

vidaXL Massagekula kall silver och svart -25%

Den kalla massagekulan från Pure2Improve har en unik design och hjälper till att lindra stress och spänning genom att sprida tryck, så att du känner dig avkopplad! Den kombinerar riktad massage med isterapi för att minska inflammation och skynda på återhämtning. Lägg helt enkelt massagekulan i frysen i 2 timmar, sen får du 5 timmar av en unikt kylande rullmassage. Basen är enkel att greppa och den kompakta storleken gör att du kan fokusera på träningsvärk och knutar var som helst från fötterna och hela vägen upp till axlarna. Färg: Silver och svart Material: Polypropylen och rostfritt stål Mått: 7 x 7 x 10 cm (B x D x H) Massagekula med kall massage 2-i-1 riktad massage och isterapi Frystid: 2 timmar Massagetid: 5 timmar Greppvänligt bashandtag

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från E-Way

Se alla produkter
Pi-kort

Pi-kort från Adafruit

Se alla produkter
ACAC-nätadaptrar

ACAC-nätadaptrar från Tufvassons

Se alla produkter
Cykelförvaring  väskor

Cykelförvaring väskor från Brooks

Se alla produkter