Sidan innehåller annonslänkar

Kokossocker EKO

Beställ Kokossocker EKO på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kokossocker EKO inom kategorin Mat Dryck.

Produktinformation

Palmsocker har ett lågt glykemiskt index och har den rätta fruktiga sockersmaken vilket gör det till ett perfekt substitut till vanligt rörsocker! Kokospalmsocker tar världen med storm och har på kort tid blivit en favorit och det är inte så svårt att förstå varför Smaken är lite fruktig, liknande brun farin och råsocker.

Sötman är riklig och rund i sin karaktär. Tack vare sin låga smältpunkt och höga bränngrad upptäcker allt fler konditorer fördelarna med att använda kokospalmsocker. .

Se gärna också

Dark Cranberry Dark Chocolate -14%

En sockerfri choklad med mörk choklad och hela tranbär. Tillverkad av hela kakaoböoner. Rik på fiber. En spännande smakkombination av mjuka tranbär och mörk choklad. Välsmakande kontrast med en hård yta och en mjuk kärna. Mörk choklad med tranbär från Chokay säljs i påsar, så att du enkelt kan dela med dig av det goda, och den är dessutom laktos- och glutenfri. Produkten har en hög kakaohalt, med kakao från hela kakaobönor, och naturligtvis inget tillsatt socker Kolhydraterna kommer enbart från naturliga ingredienser som kakao och tranbär. Högt protein- och fiberinnehåll bidrar till långsammare och bättre matsmältning, ett mer stabilt blodsocker och lägre blodsockerstegring. Visste du att produkter med hela kakaobönor innehåller betydligt högre halter av proteiner och fibrer än produkter som är gjorda på vanlig kakao? Du som är diabetiker kan lugnt äta våra produkter. Produkten är UTZ-certifierad för att säkerställa miljöfokus, hållbarhet och rättvis distribution i alla led &ndash hela vägen från kakaoplantagerna.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Löpband

Löpband från Gymstick

Se alla produkter
Golf

Golf från SKLZ

Se alla produkter
Datormus

Datormus från Deltaco

Se alla produkter