Sidan innehåller annonslänkar

Kombucha Persika Flak

Jämför produkt Kombucha Persika Flak online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kombucha Persika Flak i kategorin Mat Dryck här hos oss.

Produktinformation

Kombucha är en läskande dryck som tillverkas av fermenterat te. Det är en traditionell dryck med tusenårig historia.

Basen till vår kombucha bryggs på fyra naturliga råvaror filtrerat vatten, ekologiskt grönt te, ekologiskt socker och kombuchakultur. Den är självklart opastöriserad för att behålla så mycket som möjligt av både smak och levande bakteriekultur.

För varje flaska behövs ungefär fyra veckors väntan och kärlek. Resultatet är vår uppfriskande och pärlande kombucha som kommer i flera härliga smaker. .

Se gärna också

Kakaonibs EKO -15%

Cacao (Theobroma cacao): Ursprungligen kommer kakao från Sydamerika och ansågs av Aztekerna vara gudarnas föda. Det latinska namnet på kakaoplantan kommer från Carl Von Linné , &rdquo Theobroma Cacao&rdquo , och betyder just &rdquo gudarnas föda kakao&rdquo på latin. Kakaon var så högt värderad att den till och med användes som valuta. Spanjorerna tog med sig kakaobönan till Europa på 1400-talet. Criollo: På kakaoträdet växer en frukt (även kallad pod) och inuti frukten finns de bönor som man framställer en rad olika kakaoprodukter från. Det finns tre olika sorters kakao, Criollo, Forastero och Trinitario. Criollo är den kakao som är mest sällsynt på marknaden och den anses också vara den främsta med mest smak och långa eftertoner. Den är också dyrast på grund av att den är svårodlad och ger lite frukt och numera använder de flesta odlare mycket tåligare varianten Forastero eller hybriden Trinitario. Ursprung: Superfruit cacao nibs och nibs med mörk choklad kommer ifrån just Criollo. Superfruit samarbetar med ett kooperativ i Peru som jobbar för att bevara Criollo. Bönorna bereds genom fermentering, torkning och rostning. Bönorna krossas sedan till nibs och de kan användas till allt från sallad, frukt- och nötmixar till bakning med mera. Dessa Kakaonibs är väldigt energirika och innehåller rikligt med fett, järn och magnesium samt antioxidanter. Ekologiskt certifierade enligt EUs regelverk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
USB-C kablar

USB-C kablar från Linocell Premium Kevlar

Se alla produkter
Motionscykel

Motionscykel från MAXXUS

Se alla produkter
Vattenstudsmatta

Vattenstudsmatta från Bestway

Se alla produkter
Airpods

Airpods från Nomad

Se alla produkter