Sidan innehåller annonslänkar

Freemotion B22.7 Coach Bike, Motionscykel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Freemotion CoachBike ™ är den mest interaktiva träningsupplevelsen på marknaden och tar cyklister till hisnande platser runt om i världen. Cykeln är en innovativ och inspirerande maskin som föreställer vårt sätt att träna i ett gym.

Ett nästan oändligt sortiment av tränarledda studioklasser och friluftsövningar från iFit. Automatisk justering från 20% incline till -10% decline.

Autobreeze fläkt med variabelt flöde som motsvarar cykelfarten. Outdoor road bike känsla med terrängmatchande teknologi.

22-tum HD Touchscreen iFit - Interaktiv | Personlig | Träning Ditt pass är personligt för dig. Din interaktiva tränare anpassar den perfekta träningen för dig.

Varken för svårt eller för enkelt. iFit är inte endast en video, iFit synkroniserar med din Freemotion-maskin.

iFit justerar automatiskt hastighet, lutning och motstånd för att hålla tempot med din personliga tränare - eller om du väljer att köra i din egna fart. Läs mer om iFit här - iFit.com .

Produktbeskrivning

En motionscykel är en träningsmaskin som efterliknar rörelsen av cykling. Det är en av de mest populära träningsmaskinerna för både gym och hemmabruk.

Fördelar med att ha en motionscykel hemma

  • Bevara hälsan: Regelbunden träning på en motionscykel kan hjälpa till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och övervikt.
  • Bekväm träning: Du kan träna när som helst på dagen, utan att behöva lämna hemmet eller anpassa dig efter öppettider på gym.
  • Låg påverkan på leder: Cykling på en motionscykel är en lågimpactträning, vilket betyder att det är mindre belastande på leder än andra träningsformer.
  • Motiverande träning: Många moderna motionscyklar har funktioner som gör träningen mer motiverande, t.ex. träningsprogram, virtuella banor och integrerade ljudsystem.
  • Effektiv träning: Motioncykling är en effektiv träningsform som kan hjälpa till att bränna kalorier, förbättra konditionen och stärka musklerna i benen och kärnan.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Motionscykel från andra varumärken

Upp till 38% rabatt
Trainer S11 Motionscykel

Motionscykel från Titan LIFE

Visa produkter inom Motionscykel från Titan LIFE.
Crankbike X4

Motionscykel från Gymstick

Utforska allt inom Motionscykel från Gymstick.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024