Sidan innehåller annonslänkar

Master Fitness Master B35, Motionscykel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

B35 är en modern modell med ett mjukt formspråk – en motionscykel som är enkel att koma upp på och som tåler även lite tyngre användare. Motståndet består av magnetmotstånd som ger ett mjukt och följsamt motstånd.

Produktbeskrivning

En motionscykel är en träningsmaskin som efterliknar rörelsen av cykling. Det är en av de mest populära träningsmaskinerna för både gym och hemmabruk.

Fördelar med att ha en motionscykel hemma

  • Bevara hälsan: Regelbunden träning på en motionscykel kan hjälpa till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och övervikt.
  • Bekväm träning: Du kan träna när som helst på dagen, utan att behöva lämna hemmet eller anpassa dig efter öppettider på gym.
  • Låg påverkan på leder: Cykling på en motionscykel är en lågimpactträning, vilket betyder att det är mindre belastande på leder än andra träningsformer.
  • Motiverande träning: Många moderna motionscyklar har funktioner som gör träningen mer motiverande, t.ex. träningsprogram, virtuella banor och integrerade ljudsystem.
  • Effektiv träning: Motioncykling är en effektiv träningsform som kan hjälpa till att bränna kalorier, förbättra konditionen och stärka musklerna i benen och kärnan.

Motionscykel från andra varumärken

Upp till 56% rabatt
Titan LIFE Office Bike 8, Motionscykel

Motionscykel från Titan LIFE

Se produkter inom Motionscykel från Titan LIFE.
Upp till 47% rabatt
Casall Exercise Bike EB600, Motionscykel

Motionscykel från Casall

Här har vi samlat Motionscykel från Casall.
Upp till 44% rabatt
Master Fitness B30, Motionscykel

Motionscykel från Master Fitness

Utforska allt inom Motionscykel från Master Fitness.
Abilica Voyage BT Motionscykel

Motionscykel från Abilica

Missa inga bra priser på Motionscykel från Abilica.
Upp till 35% rabatt
Gymstick Desk Bike, Motionscykel

Motionscykel från Gymstick

Visa produkter inom Motionscykel från Gymstick.
Upp till 20% rabatt
Hammer Sport Cardio T3, Motionscykel

Motionscykel från Hammer Sport

Utforska allt inom Motionscykel från Hammer Sport.

Se gärna också

MAXXUS Ergometer 4.2, Motionscykel

Ergometer 4.2 imponerar med sin ljusa, moderna och tidlösa design och den enkla och tydliga hanteringen av displayen är lika tilltalande som den snabba och bekväma sitsjusteringen. Den mycket låga ingångshöjden är enastående och här visar cykeln en styrka mot liknande produkter då den, trots den låga ingångshöjden, inte heller förlorar någon stabilitet. För att kliva på cykeln behöver du ta dig över en höjd på endast 78mm och en bredd på 195 mm vilket gör den här cykeln till ett mycket bra alternativ för personer med problem som begränsar rörligheten och gör det svårt att gå på och av motionscyklar i normal höjd. Motionscykeln är utrustad med en hållare för vattenflaska och en hållare för de smartphones(inre dimensioner: ca 71x19mm) och USB-port på vänster sida av displayen så att du enkelt kan ladda din telefon samtidigt som du tränar. Den extra stora, flerfärgade LCD-skärmen 85x153mm(HxB) med blå bakgrundsbelysning ger en bra överblick och lätt läsbarhet. Träningsprogram som finns i datorn Fyra pulsprogram(55%, 75%, 90% och individuell målfrekvens) Tre manuella(tid, distans och kalori) Tolv olika intervallprogram Ett återhämtningsprogram Ett watt-program Snabbstart Ett eget Pulsmätare - Händer De nedre ändarna på styret är utrustade med ergonomiskt placerade breda pulsgivare för händerna. Dessa tillåter användaren att se sitt pulsvärde när som helst under träningen. Pulsmätare - Trådlös Pulsmottagaren på den här cykeln är en POLAR®-kompatibel mottagare som har fyra pulsstyrda träningsprogram där motståndet styrs efter användarens puls. Mottagaren ihop med en sändare möjliggör mätning och visning av den aktuella hjärtfrekvensen direkt på displayen. Sadel För att ge den optimala sittpositionen för varje användare, är cykeln utrustad med ett 12-faldigt höjdjusterbart sadelrör med snabbfäste. Den vertikala sadelsjusteringen är oändligt variabel. Den ergonomiskt formade sadeln är fodrad med ett speciellt skum som anpassar sig till kroppsformen hos användaren och ytan är täckt med slitstarkt och svettbeständigt läder som är lätt att rengöra. Pedaler Fotpedalerna är extra stora och pedalremmarna kan enkelt och bekvämt justeras i över hundra olika längder med hjälp av ett snabbfäste. Pedalarmarnas yttre avstånd kallas Q-faktorn och är 4,2mm i 240mm. Detta avstånd har valts för en ergonomisk fotposition och för att garantera en hälsosam träning. Multi-grip styret Det ergonomiskt utformade styret erbjuder ett urval av handtagsvarianter. Oavsett om du föredrar en position med en framåtlutad överkropp eller en med mer upprätt position finns alla möjligheter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024