Sidan innehåller annonslänkar

Schwinn 510R Recumbent Bike, Motionscykel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En prisvärd halvliggande motionscykel med avancerade funktioner som passar alla nivåer av hemmaanvändare. Schwinn 510R är en elegant och modern liggplats med allt du behöver för effektiv träning och fettförbränning.

Trots det låga priset erbjuder 510R ett stort antal toppfunktioner, vilket gör den till ett populärt val. Schwinn 510R halvliggande motionscykel är utrustad med 12 träningsprogram som gör träning mångsidig och uppmuntrande.

Dess högkvalitativa magnetiska motstånd är mycket tyst vid användning och erbjuder 20 motståndsnivåer, vilket gör den lämplig för användare på alla nivåer, oavsett kondition. Från ett brett utbud av träningsprogram kan du vara säker på att du hittar rätt program för dig som motiverar och tar dig mot dina mål.

Prova till exempel det krävande HIIT-programmet eller 10 olika självjusterande grundprogram! Enheten har en tydlig LCD-skärm där du enkelt kan se utvecklingen av din träning Du spårar tid, avstånd, hastighet, varvtal, kalorier och vilket träningsprogram du använder i realtid.

Du kan också övervaka din puls med integrerade pulssensorer. 510R har många justeringsmöjligheter som gör det möjligt för användare i alla storlekar att få en så optimal körposition som möjligt.

Särskild uppmärksamhet har ägnats till liggande ergonomi, placering av handtagen och sätesvinkeln i anatomiskt korrekt läge. Bänken justeras enkelt med en glidskena från spaken längst ner på bänken.

510R motionscykel är lätt att sitta på tack vare sin öppna design. Den modifierade sittdelen ger komfort och möjliggör ännu längre träningspass.

Revolutionerande överföringsteknik Till skillnad från en marknad där det finns konstant konkurrens om den största svänghjulsvikten har Schwinn särskilt fokuserat på den omfattande utvecklingen av svänghjul och transmissionsteknik. Svänghjulets vikt berättar dock inte hela sanningen om enhetens nivå eller dess användbarhet.

Den viktigaste faktorn är dess kinetiska rotationshastighet, vilket har störst effekt på känslan såväl som på hur motstånden känns. Schwinn motionscykel har ett svänghjul med tre gånger rotationshastigheten för andra märken av halvliggande motionscyklar.

Detta möjliggörs genom det stora utväxlingsförhållandet 111 samt det omkretsviktade svänghjulet, där vikten placeras på svänghjulets yttre kanter. Det ger en naturlig och lyhörd känsla även när du tränar på höga motståndsnivåer.

Tack vare denna revolutionerande teknik har svänghjulets vikt hållits låg, vilket gör enheten mer hållbar. Detta gör att Schwinn-enheter i genomsnitt kan hålla längre i aktiv användning, ger tyngre motståndsnivåer och är också lättare att flytta på grund av dess lättare vikt utan att offra känsla och träning.

Så låt inte svänghjulets vikt lura dig utan låt tekniken tala! Funktioner Schwinn 510R är utrustad med den senaste Bluetooth-tekniken, som gör att enheten enkelt kan anslutas till flera applikationer Du kan enkelt kombinera 510R motionscykel med flera applikationer som Explore The World & Zwift.

Med applikationer kan du närmare övervaka utvecklingen av din träning och uppnå dina mål mer effektivt. Explore The World - applikation Med appen Explore The World kan du träna på de mest fantastiska vägarna runt om i världen.

Träna i din egen takt och njut av landskapet medan appen automatiskt justerar din hastighet. Upplev fantastiska rutter av olika längd runt om i världen.

Rutter läggs till varje månad så att du får njuta av nytt landskap gång på gång. Notera! Explore The Worlds gratisversion har tre rutter tillgängliga

Produktbeskrivning

En motionscykel är en träningsmaskin som efterliknar rörelsen av cykling. Det är en av de mest populära träningsmaskinerna för både gym och hemmabruk.

Fördelar med att ha en motionscykel hemma

  • Bevara hälsan: Regelbunden träning på en motionscykel kan hjälpa till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och övervikt.
  • Bekväm träning: Du kan träna när som helst på dagen, utan att behöva lämna hemmet eller anpassa dig efter öppettider på gym.
  • Låg påverkan på leder: Cykling på en motionscykel är en lågimpactträning, vilket betyder att det är mindre belastande på leder än andra träningsformer.
  • Motiverande träning: Många moderna motionscyklar har funktioner som gör träningen mer motiverande, t.ex. träningsprogram, virtuella banor och integrerade ljudsystem.
  • Effektiv träning: Motioncykling är en effektiv träningsform som kan hjälpa till att bränna kalorier, förbättra konditionen och stärka musklerna i benen och kärnan.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Motionscykel från andra varumärken

Upp till 38% rabatt
Trainer S11 Motionscykel

Motionscykel från Titan LIFE

Visa produkter inom Motionscykel från Titan LIFE.
Crankbike X4

Motionscykel från Gymstick

Utforska allt inom Motionscykel från Gymstick.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024