Sidan innehåller annonslänkar

Schwinn 590R Recumbent Bike, Motionscykel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kompatibel med JRNY™-appen för telefoner/surfplattor. Medlemskap krävs för full JRNY™-upplevelse.

Höjdpunkter LÄTT TILLGÄNGLIG MEDIEHYLLA Rymmer din telefon eller surfplatta VATTENFLASKHÅLLARE För att hålla sig hydrerad TRANSPORTHJUL För enkel transport BLUETOOTH®-HÖGTALARE Spela dina favoritlåtar BLUETOOTH® AKTIVERAD För smarta enheter och pulsmätare USB-LADDNINGSPORT Håller dina enheter laddade. VIKTIGA PEDALER För en optimal trampupplevelse.

JUSTERBAR VADDAD + VENTILERAD SÄTE Håller dig bekväm under långa turer ANSLUT TILL JRNY MED NÅGON SMART ENHET Anslut till en mängd olika JRNY-appupplevelser från din smartphone eller surfplatta. (Kompatibel med iOS och Android.) ANPASSADE Träningspass MED REALTIDSCOACHING Upplev personliga träningspass som ständigt utmanar dig när din kondition förbättras.

UTFORSKA VÄRLDEN Res genom 200+ virtuella banor med terrängkontrollteknik som automatiskt justerar ditt motstånd. TRAINER-LED KLASSER Upptäck tränare i världsklass som inspirerar dig.

Upplev en mängd olika tidsintervall och klasstyper. ALLT-I-ETT SPÅRNING Granska dina milstolpar, prestationer och personliga rekord på ett enkelt ställe. .

Produktbeskrivning

En motionscykel är en träningsmaskin som efterliknar rörelsen av cykling. Det är en av de mest populära träningsmaskinerna för både gym och hemmabruk.

Fördelar med att ha en motionscykel hemma

  • Bevara hälsan: Regelbunden träning på en motionscykel kan hjälpa till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och övervikt.
  • Bekväm träning: Du kan träna när som helst på dagen, utan att behöva lämna hemmet eller anpassa dig efter öppettider på gym.
  • Låg påverkan på leder: Cykling på en motionscykel är en lågimpactträning, vilket betyder att det är mindre belastande på leder än andra träningsformer.
  • Motiverande träning: Många moderna motionscyklar har funktioner som gör träningen mer motiverande, t.ex. träningsprogram, virtuella banor och integrerade ljudsystem.
  • Effektiv träning: Motioncykling är en effektiv träningsform som kan hjälpa till att bränna kalorier, förbättra konditionen och stärka musklerna i benen och kärnan.

Motionscykel från andra varumärken

Upp till 56% rabatt
Titan LIFE Office Bike 8, Motionscykel

Motionscykel från Titan LIFE

Se produkter inom Motionscykel från Titan LIFE.
Upp till 47% rabatt
Casall Exercise Bike EB600, Motionscykel

Motionscykel från Casall

Här har vi samlat Motionscykel från Casall.
Upp till 44% rabatt
Master Fitness B30, Motionscykel

Motionscykel från Master Fitness

Utforska allt inom Motionscykel från Master Fitness.
Abilica Voyage BT Motionscykel

Motionscykel från Abilica

Missa inga bra priser på Motionscykel från Abilica.
Upp till 35% rabatt
Gymstick Desk Bike, Motionscykel

Motionscykel från Gymstick

Visa produkter inom Motionscykel från Gymstick.
Upp till 20% rabatt
Hammer Sport Cardio T3, Motionscykel

Motionscykel från Hammer Sport

Utforska allt inom Motionscykel från Hammer Sport.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024