Tunturi Fitness Tunturi E60-R Performance Recumbent Bike, Motionscykel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tunturi E60-R är en avancerad liggbänk vars exakta ergometriska kraftmätning säkerställer att din konditionsträning blir framgångsrik och bekväm. Ett datorstyrt 32-stegs induktionsmotstånd och ett jättestort svänghjul på 14 pund ser till att du har tillräckligt med kraft för även de tuffaste träningspassen.

E60-R är utrustad med en 5,5-tums färgskärm från vilken du enkelt kan spåra viktig träningsdata som tid, hastighet, distans, förbrända kalorier, watt etc. Du kan också bekvämt välja ett av 24 förinställda träningsprogram från konsolen som ger utmaning och motivation till träning.

Om dina träningsprogram inte räcker till och du vill ta ditt träningspass till en ännu högre nivå är E60-R även utrustad med Bluetooth-anslutning, vilket gör att du kan ansluta din träningsenhet till de mest populära träningsapplikationerna som KinoMap, Swift, Iconsole + och Tunturis egna Fell Routes. Fell E60-R anpassar sig enkelt till den körställning som passar dig, då avståndet till sitsen samt höjd och vinkel på ryggstödet är bekvämt justerbara.

Tack vare den låga mittdelen är det verkligen lätt att sitta på liggande för att trampa. Pulsmätning är enkel med handtagssensorerna, och med en pulsmätare från 5 till 5,4 kHz eller via Bluetooth.

Överföringshjulen framför enheten säkerställer att enheten lätt kan flyttas. Om du letar efter en högkvalitativ liggdel som inte får slut på funktioner och kraft är Tunturi E60-R ett utmärkt val! Teknisk information Mått i användning 171 x 64 x 122 cm Enhetens vikt 67,8 kg Svänghjulsvikt 14 kg Datorstyrt 32-stegs induktionsmagnetiskt motstånd Noggrann ergometereffektmätning Konsolfunktioner 5,5-tums LCD-färgskärm Mätarfunktioner tid, distans, hastighet, kalorier, varv, watt, puls Träningsprogram 24 Bluetooth-anslutning kompatibel med t.ex

Produktbeskrivning

Fitness är en träningsform som syftar till att förbättra kroppens hälsa och kondition. Det kan utföras på gym eller hemma med hjälp av olika träningsredskap eller utan redskap genom kroppsviktsträning.

Fördelar med fitness

  • Förbättrad hälsa
  • Ökad styrka och muskelmassa
  • Förbättrad kondition och uthållighet
  • Minskad risk för olika sjukdomar, såsom hjärtsjukdomar och diabetes
  • Ökad rörlighet och flexibilitet
  • Förbättrad självkänsla och självbild

Motionscykel från andra varumärken

Upp till 56% rabatt
Titan LIFE Office Bike 8, Motionscykel

Motionscykel från Titan LIFE

Se produkter inom Motionscykel från Titan LIFE.
Upp till 47% rabatt
Casall Exercise Bike EB600, Motionscykel

Motionscykel från Casall

Här har vi samlat Motionscykel från Casall.
Upp till 44% rabatt
Master Fitness B30, Motionscykel

Motionscykel från Master Fitness

Utforska allt inom Motionscykel från Master Fitness.
Abilica Voyage BT Motionscykel

Motionscykel från Abilica

Missa inga bra priser på Motionscykel från Abilica.
Upp till 35% rabatt
Gymstick Desk Bike, Motionscykel

Motionscykel från Gymstick

Visa produkter inom Motionscykel från Gymstick.
Upp till 20% rabatt
Hammer Sport Cardio T3, Motionscykel

Motionscykel från Hammer Sport

Utforska allt inom Motionscykel från Hammer Sport.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024