Sidan innehåller annonslänkar

Tunturi Competence F40 Motionscykel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ergonomisk motionscykel för både nybörjare och mer erfarna hemmamotionärer. Elegant design, 32 motståndsnivåer och 19 olika träningsprogram. .

Produktbeskrivning

En motionscykel är en träningsmaskin som efterliknar rörelsen av cykling. Det är en av de mest populära träningsmaskinerna för både gym och hemmabruk.

Fördelar med att ha en motionscykel hemma

  • Bevara hälsan: Regelbunden träning på en motionscykel kan hjälpa till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och övervikt.
  • Bekväm träning: Du kan träna när som helst på dagen, utan att behöva lämna hemmet eller anpassa dig efter öppettider på gym.
  • Låg påverkan på leder: Cykling på en motionscykel är en lågimpactträning, vilket betyder att det är mindre belastande på leder än andra träningsformer.
  • Motiverande träning: Många moderna motionscyklar har funktioner som gör träningen mer motiverande, t.ex. träningsprogram, virtuella banor och integrerade ljudsystem.
  • Effektiv träning: Motioncykling är en effektiv träningsform som kan hjälpa till att bränna kalorier, förbättra konditionen och stärka musklerna i benen och kärnan.

Motionscyklar från andra varumärken

Upp till 48% rabatt
FitNord Cyclo 500E Motionscykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

Motionscyklar från FitNord

Missa inga bra priser på Motionscyklar från FitNord.
Upp till 29% rabatt
inSPORTline Delavan UB Motionscykel

Motionscyklar från inSPORTline

Utforska allt inom Motionscyklar från inSPORTline.
Upp till 29% rabatt
Tunturi Competence F40 Motionscykel

Motionscyklar från Tunturi Fitness

Utforska allt inom Motionscyklar från Tunturi Fitness.
Gymstick GB 6.0 Motionscykel

Motionscyklar från Gymstick

Missa inga bra priser på Motionscyklar från Gymstick.
Upp till 33% rabatt
Casall Exercise Bike EB300, Motionscykel

Motionscyklar från Casall

Visa produkter inom Motionscyklar från Casall.

Se gärna också

Casall Exercise Bike EB300, Motionscykel -33%

Casall EB300 är en tyst och stabil motionscykel som klarar max användarvikt på 150 kg. Den bakgrundsbelysta displayen är utrustad med 12 varierande träningsprogram. Med handpulssensorn är det enkelt att hålla koll på pulsen medan du tränar. Displayen har även hållare för smartphone / läsplatta. Cykeln är utrustad med transporthjul vilket gör det enkelt att flytta undan cykeln för att spara plats när den inte används. Passar användare upp till 190 cm kroppslängd.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024