Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Curl Bar, Curlstång

Jämför produkt Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Curl Bar, Curlstång online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Curl Bar, Curlstång i kategorin Multigym tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Draghandtag Curl bar till kabelmaskin. Längd 80cm Diameter grepp 25mm Kromad lättrat grepphandtag Säljs styckvis .

Se gärna också

Gorilla Sports Draghandtag GS Grips Pulldown -20%

Bästa möjliga utrustning krävs för ett optimalt träningsresultat och nu utökar vi vår samling draghandtag. De populära greppen för dragövningar som länge funnits i USA och som sakta börjat smyga sig in på gymmen i Sverige är nu här för att stanna. Tre olika handtag Latsdrag, bred rodd, smal rodd Ergonomiskt grepp Böjd form för mer kontakt Handtagslängd: 12cm Handtagshöjd: 11cm Vi erbjuder en samling om tre draghantag till din kabelstation för latsdrag eller rodd-övningar och får se om vi väljer att ta in fler beroende på efterfråga. Det speciella med dessa handtag är utformningen, designen, viklarna och gummibeläggningen. Allt är framtaget för att ge dig möjlighet till än bättre kontakt i din träning av dragövningar och givetvis för sköna alternativ till variation.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Temperaturstyrning

Temperaturstyrning från Tado

Se alla produkter
Marktäckande rosor

Marktäckande rosor från Omnia garden

Se alla produkter
Tennissenor

Tennissenor från Luxilon

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter