Kraftmark Ergo Grip Set Draghandtagspaket, Multigym tillbehör

Beställ Kraftmark Ergo Grip Set Draghandtagspaket, Multigym tillbehör på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Ergo Grip Set Draghandtagspaket, Multigym tillbehör inom kategorin Multigym tillbehör.

Produktinformation

Kraftmark Grip set kommer i 5 olika draghandtag med olika storlek och vinklar för att träningen ska bli så effektiv som möjligt! Med Kraftmarks grip set ökar greppet och därmed kontakten med musklerna 5 olika handtag Säljs som set (ej individuellt) Karbinhakar ingår Bra grepp .

Produktbeskrivning

En multigym är en träningsmaskin som möjliggör ett brett utbud av övningar för att stärka och toning kroppen. Multigym är utformade för att träna flera muskelgrupper i kroppen, vilket ger en allsidig träningsupplevelse.

Fördelar med Multigym

  • En multigym gör det möjligt att träna hela kroppen på en maskin, vilket sparar tid och pengar jämfört med att köpa flera separata träningsmaskiner.
  • Genom att använda en multigym kan man enkelt justera motståndet för att anpassa träningen till sin egen styrka och förmåga.
  • Multigym kan hjälpa till att öka muskelmassa och styrka, förbättra uthållighet och kardiovaskulär hälsa, samt minska risken för skador genom att bygga upp musklerna som stödjer lederna.
  • Multigym är lämpliga för både nybörjare och erfarna träningsentusiaster, och kan anpassas till olika träningsnivåer och mål.
  • En multigym möjliggör för träningsutövare att genomföra en mängd olika övningar för att träna hela kroppen, inklusive ben, armar, bröst, rygg och mage.

Se gärna också

Gorilla Sports T-Bar Torsonator - Golvfäste, Multigym tillbehör -10%

Ett mycket bra komplement till hemmaträningen. T-bar ger möjlighet till många bra bålövningar och tränar både rygg och axlar på ett effektivt sätt. Högkvalitativ T-bar toronator golvfäste Robust konstruktion Roterbar i 360 grader Passar olympiska stänger 50 mm För ett korrekt utförande behöver du endast en skivstång med diameter på antingen 30mm eller 50mm och några matchande viktskivor. Med Gorilla Sports T-Bar Torsonator golvfäste har 360-graders roterbar möjlighet så är den optimal för alla vinklar. Övrig information Färg: Svart Skivstång ingår ej

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
S

S från EA

Se alla produkter
Cykelbyxor

Cykelbyxor från Rogelli

Se alla produkter
Gaming headset

Gaming headset från Deltaco

Se alla produkter
Chassi

Chassi från ASUS

Se alla produkter