Sidan innehåller annonslänkar

Tunturi Fitness WT80 Leverage Gym, Multigym

Jämför produkt Tunturi Fitness WT80 Leverage Gym, Multigym online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tunturi Fitness WT80 Leverage Gym, Multigym i kategorin Multigym här hos oss.

Produktinformation

Letar du efter ett kompakt hemmagym för en seriös styrketräning hemma? Skapa ditt eget privata gym med Tunturi WT80 Strength Station. Från och med nu bestämmer du - när, var, hur länge och med vilken intensitet du ska träna! Fördelarna med WT80 Strength Station - Hemmagym Många olika övningar är möjliga för att bygga muskelmassa Kompakt och komplett träningsutrustning för användning hemma eller på gymmet Lämplig för vanliga viktplattor (30 mm) och olympiska viktskivor (50 mm) Sätet och ryggstödet är justerbara för en korrekt träningsposition Stången garanterar en säker och noggrant justerad rörelse säkrare än en löst lyftstång Tunturi WT80 Strength Station är perfekt om du vill arbeta med din styrka och muskelmassa hemma

Detta hemmagym underlättar en rad övningar. Utrustningen levereras med en justerbar skivstång.

I kombination med viktbänken är stången perfekt för bröst- och axelövningar, som lat pull down, bröstpress och axelpress. Bänken är justerbar och kan enkelt ställas in till din bekvämaste träningsposition.

Flytta viktbänken åt sidan så får du plats för tricepsförlängning, biceps-curl, kalvhöjning, knäböj, rader och andra stand-up-övningar. Du bestämmer hur tuff du vill att din träning ska vara genom att placera önskat antal viktplattor på spaken.

De två låsen säkerställer att vikterna förblir ordentligt på plats. Tunturi WT80 Styrkestation är gjord av stål och ytbehandlad i ett svartmatt pulverlack.

Hemmagymmet är otroligt robust och lämpar sig både för nybörjare och mer avancerade styrketränare. Observera, viktskivor ingår ej i hemmagymmet.

Produktbeskrivning

Fitness är en träningsform som syftar till att förbättra kroppens hälsa och kondition. Det kan utföras på gym eller hemma med hjälp av olika träningsredskap eller utan redskap genom kroppsviktsträning.

Fördelar med fitness

  • Förbättrad hälsa
  • Ökad styrka och muskelmassa
  • Förbättrad kondition och uthållighet
  • Minskad risk för olika sjukdomar, såsom hjärtsjukdomar och diabetes
  • Ökad rörlighet och flexibilitet
  • Förbättrad självkänsla och självbild

Multigym från andra varumärken

Upp till 27% rabatt
Gymstick Multigym, Home Gym 2

Multigym från Gymstick

Se vad Gymstick har inom Multigym.
Upp till 24% rabatt
Tunturi HG10, Multigym

Multigym från Tunturi Fitness

Här har vi samlat Multigym från Tunturi Fitness.
Upp till 38% rabatt
Titan LIFE Homegym 100 kg, Multigym

Multigym från Titan LIFE

Utforska allt inom Multigym från Titan LIFE.
Upp till 16% rabatt
Impulse Impulse IT 9330 Dual Adjust Pulley

Multigym från Impulse

Här har vi samlat Multigym från Impulse.
Upp till 30% rabatt
Nordic Fighter Multistation 2 - 95kg, Multigym

Multigym från Nordic Fighter

Missa inga bra priser på Multigym från Nordic Fighter.
Upp till 25% rabatt
Abilica Multi 970, Multigym

Multigym från Abilica

Visa produkter inom Multigym från Abilica.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023