Sidan innehåller annonslänkar

Tunturi HG10, Multigym

Beställ Tunturi HG10, Multigym på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tunturi HG10, Multigym inom kategorin Multigym.

Produktinformation

Tunturi HG10 är ett kompakt och mångsidigt multigym gym med vilket du tränar smidigt alla muskelgrupper. Latsdrag, kabelrodd, bröstpress och benmaskin erbjuder breda möjligheter till olika övningar. .

Produktbeskrivning

En multigym är en träningsmaskin som möjliggör ett brett utbud av övningar för att stärka och toning kroppen. Multigym är utformade för att träna flera muskelgrupper i kroppen, vilket ger en allsidig träningsupplevelse.

Fördelar med Multigym

  • En multigym gör det möjligt att träna hela kroppen på en maskin, vilket sparar tid och pengar jämfört med att köpa flera separata träningsmaskiner.
  • Genom att använda en multigym kan man enkelt justera motståndet för att anpassa träningen till sin egen styrka och förmåga.
  • Multigym kan hjälpa till att öka muskelmassa och styrka, förbättra uthållighet och kardiovaskulär hälsa, samt minska risken för skador genom att bygga upp musklerna som stödjer lederna.
  • Multigym är lämpliga för både nybörjare och erfarna träningsentusiaster, och kan anpassas till olika träningsnivåer och mål.
  • En multigym möjliggör för träningsutövare att genomföra en mängd olika övningar för att träna hela kroppen, inklusive ben, armar, bröst, rygg och mage.

Multigym från andra varumärken

Upp till 27% rabatt
Gymstick Multigym, Home Gym 2

Multigym från Gymstick

Se vad Gymstick har inom Multigym.
Upp till 24% rabatt
Tunturi HG10, Multigym

Multigym från Tunturi Fitness

Här har vi samlat Multigym från Tunturi Fitness.
Upp till 38% rabatt
Titan LIFE Homegym 100 kg, Multigym

Multigym från Titan LIFE

Utforska allt inom Multigym från Titan LIFE.
Upp till 16% rabatt
Impulse Impulse IT 9330 Dual Adjust Pulley

Multigym från Impulse

Här har vi samlat Multigym från Impulse.
Upp till 30% rabatt
Nordic Fighter Multistation 2 - 95kg, Multigym

Multigym från Nordic Fighter

Missa inga bra priser på Multigym från Nordic Fighter.
Upp till 25% rabatt
Abilica Multi 970, Multigym

Multigym från Abilica

Visa produkter inom Multigym från Abilica.

Se gärna också

Exxentric kBox4 Pro Platform

kBox4 Pro-plattformen är premiumenheten som ingår i alla kBox4 Pro-system. Den används för att bygga premium svänghjulsträningssystem, idealiska för professionella idrottslag och krävande träningsklubbar och fysioterapikliniker. Eftersom den är premiummodellen i kBox4-produktlinjen, erbjuder den ett inbyggt kMeter II-feedbacksystem, gott om utrymme att manövrera såväl som den marknadsledande maximala tröghetskapaciteten på 0,420 kgm² (med en avancerad svänghjulsknopp). Ett kBox4 Pro-system med rätt tillbehör är idealiskt för idrottslag, prestationscenter och krävande träningsklubbar och sjukgymnastikkliniker som vill maximera hypertrofi, prestationsförmåga och träningsresultat för sina idrottare, patienter eller klienter. kBox4 Pro är redo att användas direkt efter uppackning, utan montering eller verktyg krävs. Montera bara ett svänghjul och anslut ett tillbehör och du är redo att gå. Funktioner kBox4 Pro-enheten väljs ofta för sin marknadsledande maximala tröghet, inbyggda kMeter II-feedbacksystem och större storlek. SmartCoach-kompatibilitet är tillgänglig på begäran. kBox4 Pro kommer i två färger (Jet Black och Midnight Blue) och den är gjord av pulverlackerad aluminium, med detaljer gjorda av anodiserat härdat kolstål och aluminium samt högfriktionsgummi. Ytan på kBox4 Pro är 90 x 55 cm, medan den på golvet sträcker sig till 98 x 63 cm. Dess höjd och vikt är 23 cm respektive 15,5 kg. Liksom alla kBox4-system har kBox4 Pro-plattformen en inbyggd automatisk bälteslängdjusteringsmekanism för sömlösa övergångar mellan borrar och individer, den kan utrustas med ett fotblock för laterala underbensrörelser. Dessutom kommer denna plattform med en gratis vinkeljusterare för mer horisontella rörelser som rader och gungor. kBox4 Pro kan utrustas med upp till fyra eller sex svänghjul gjorda av laserskuret och pulverlackerat kolstål i fem olika storlekar: Extra Large: 0,070 kgm² Stor: 0,050 kgm² Medium: 0,025 kgm² Liten: 0,010 kgm² Extra liten: 0,005 kgm²

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023