KMD

KMD Switch Pro Wireless Controller Chromatic

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En ny trådbunden och trådlös Pro Controller designad för en kompromisslös spelupplevelse med extra stämningsbelysning. Den här kontrollern är utrustad med full motion och rumble-stöd med extra funktioner som turbofunktionalitet och automatiska makron.

Även vibrationsintensiteten kan justeras efter dina egna önskemål. Den här kontrollern stöder även trådbunden uppspelning på andra USB-aktiverade enheter med både X- och D-ingångsstandarder inpackade.- 800 mAh uppladdningsbart batteri- Inkluderar typ C laddningskabel - Stöd för X- och D-Input Controller-standarder över trådbunden anslutning- Andning och statiska LED-effekter- Justerbar vibrationsstyrka- Turbo- och autoknappfunktioner *Controller stöder inte NFC/Amiibo .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024