Sidan innehåller annonslänkar
KMD

KMD Wireless Pro Controller Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kompatibel med Nintendo SwitchTrådlös Bluetooth-teknikRumble-funktion och gyroskopLägg till Turbo-funktionalitet i flera knappar genom att trycka på en knapp600mAh Li-Ion BatteriUSB-C laddningskabel inkluderad. .

Se gärna också

Super Mario Bros. U Deluxe (Switch)

New Super Mario Bros. U Deluxe är en specialversion av det populära mariospelet. I den här versionen får du även med spelet New Super Luigi U, ett plattformsspel som för första gången någonsin har Marios bror Luigi som huvudkaraktär! Spelet går utmärkt att spela själv men om ni vill kan ni spela upp till fyra spelare på alla 164 banor! Mario, Luigi och Toad är såklart med. Som om det inte vore nog så kan du också spela som Nabbit och Toadette. Nabbit tar inte skada från fiender vilket kan vara väldigt praktiskt och om Toadetta tar en Super Crown förvandlas hon till Peachette! Då kan hon dubbelhoppa, sväva långsamt i luften och få en boost om hon skulle falla ner i ett hål.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024