Sidan innehåller annonslänkar

Head Speed Pro, Padelracket

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Head Speed Pro är en banbrytande tillskott i Head"s padelracketskatalog, som erbjuder spelare en imponerande balans mellan kraft och precision i sitt spel. Det som skiljer Head Speed Pro från Head Speed Pro X är huvudsakligen dess slagyta.

Speed Pro har en konstruktion som kombinerar glasfiber och kolfiber, medan Head Speed Pro X är utrustad med en 12K kolfiberslagyta. Det gör Head Speed Pro till det perfekta racketvalet för dem som är vana vid en något mer förlåtande träffyta men som nu är redo att ta sitt spel till nästa nivå med en tätare kolfiberkonstruktion.

Dess droppformade design placerar sweetspotten något högre än en rund racket och lite lägre än en diamantformad. Detta ger spelaren en fantastisk kombination av hastighet och precision och passar en bred målgrupp av spelare.

Kombinationen av droppformen och den jämnt fördelade balansen ger en imponerande balans mellan kraft och kontroll. I dess slagyta har Head skapat en unik sammansättning av vävd kolfiber och glasfiber som ger den optimal balansen mellan hastighet och kontroll.

Vävd kolfiber ger spelaren kraft och hastighet i offensiva slag, medan glasfibret ger en mer förlåtande och kontrollerad känsla i spelet. Racketens design i mattsvart med eleganta kopparfärgade detaljer ger inte bara ett sofistikerat utseende utan inkluderar också tydliga specifikationer i en stilren typsnitt.

Detta gör det enkelt att svara på frågor om racketen när de kommer från medspelare eller motståndare. Frågorna kommer definitivt att dyka upp när du spelar med denna välkonstruerade modell från Head.

Kort sagt, Head Speed Pro är det ideala padelracketet för spelaren som söker en harmonisk blandning av kraft och kontroll. Oavsett om du är en hängiven motionär eller en erfaren tävlingsspelare, kan du hitta din nästa padelkamrat i Head Speed Pro. .

Padelracket från andra varumärken

Upp till 47% rabatt
Varlion Bourne Prisma RadioW 2022, Padelracket

Padelracket från Varlion

Visa produkter inom Padelracket från Varlion.
Upp till 44% rabatt
Bullpadel Hack 03 CTR 23, Padelracket

Padelracket från Bullpadel

Missa inga bra priser på Padelracket från Bullpadel.
Upp till 38% rabatt
Adidas Metalbone HRD+, Padelracket

Padelracket från Adidas

Utforska allt inom Padelracket från Adidas.
Upp till 31% rabatt
Wilson Carbon Force LT Padel, Padelracket

Padelracket från Wilson

Visa produkter inom Padelracket från Wilson.
Upp till 18% rabatt
by-vp Power 1800 II, Padelracket

Padelracket från by-vp

Utforska allt inom Padelracket från by-vp.
Upp till 14% rabatt
Head Graphene 360+ Alpha Motion, Padelracket

Padelracket från Head

Här har vi samlat Padelracket från Head.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024