Sidan innehåller annonslänkar
Nox

Nox Attraction Wpt 2022

Beställ Nox Attraction Wpt 2022 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nox Attraction Wpt 2022 inom kategorin Padelracket.

Produktinformation

Nox Attraction WPT ingår i Nox 2022 kollektion och är uppgraderingen av fjolårets succé. Detta är ett diamantformat racket med en hög balanspunkt vilket innebär att racket genererar mycket kraft i träffarna.

Eftersom träffytan är av glasfiber får du en väldigt komfortabel och skonsam träffkänsla vilket även gör racket mer lättspelat. Som med NOX andra modeller är detta racket utrustat med NOX populära anti-vibrationssystem som reducerar vibrationer och agerar skonsamt mot din armbåge och handled.

Strukturen på träffytan ger dig mer grepp, effekt och skruv i träffen. Det här är det perfekta racket för dig som gillar att avgöra bollarna framme vid nät med kraft.

Racket levereras med en racketpåse. Specifikationer Form Diamant Balans Hög Vikt 360-375 Gram .

Padelracket från andra varumärken

Upp till 80% rabatt
Link Ghost 2022, Padelracket

Padelracket från Link

Utforska allt inom Padelracket från Link.
Upp till 78% rabatt
RS Flow Ice Edition, Padelracket

Padelracket från RS

Visa produkter inom Padelracket från RS.
Upp till 76% rabatt
Head Flash Pro 2021, Padelracket

Padelracket från Head

Utforska allt inom Padelracket från Head.
Upp till 76% rabatt
Adidas Metalbone Woman Lite, Padelracket

Padelracket från Adidas

Missa inga bra priser på Padelracket från Adidas.
Upp till 75% rabatt
Dopadel Leo, Padelracket

Padelracket från Dopadel

Missa inga bra priser på Padelracket från Dopadel.
Upp till 73% rabatt
STIGA Act Bl/Blue, Padelracket

Padelracket från STIGA

Visa produkter inom Padelracket från STIGA.

Se gärna också

Kelme Grey Wolf, Padelracket -15%

Exklusiv erbjudande! Vid köp av valfritt Kelme-racket ingår en Kelme Padel bag till ett värde av 999kr. OBS! Begränsat antal GREY WOLF 2021 Den nya Grey Wolf är en av de mest påkostade racketarna på marknaden, spektakulär på varje sätt, i både försvaret och i attacken. Med 2 kollager (12 K) och basalt får du ett hållbart racket som ger extrem kraft. Det är en av racketarna på marknaden med bästa kraft med stor kontroll genom den stora sweet spoten med Soft Ultra EVA skum. Den matta ytan i kombination med ytterligare ”knottror” över Sweet spot nyper tag i bollen och ger dig möjlighet att sätta bra skruv på bollen. Denna racket är idealisk för avancerade spelare som letar efter en av de bästa racketarna på marknaden, en racket som gör dig till en bättre spelare och som hjälper dig att kontrollera bollen i ditt försvar med bra känsla i lobbar och korta slag men som fortfarande ger dig möjlighet att ”kicka ut” bollen från planen utan problem. Ett racket du kan lita på med bra prestanda i alla aspekter av spelet. Ett speciellt racket som är förlåtande genom sin stora Sweet spot som förbättrar ditt volley- och overheadspel med rätt kraft och stor kontroll. Racketen är droppformat, väger mellan 360 till 380 gram och har en ram på 38 millimeter. Ramen är gjord av 100% kolfiber, en ram som ger rätt styvhet, vilket i sin tur ger förbättrad kontroll på bollträffen. Det är också en racket som ger väldigt få vibrationer och har en bra balans vilket minskar belastningen och skaderisken. För tillverkning av racketens blad har vi använt EVA Ultra Soft -skum, ett mjukt skum av högsta kvalitet, vilket ger en mjuk beröring och som också gör att vi kraftfullt kan slå bollen samtidigt som vi bibehåller god kontroll över bollen. Ytorna är också gjorda av 12 K kolfiber och basaltfiber för bättre hållbarhet och styvhet. Den har en större sweet spot och tack vare detta har vi ett racket som hjälper oss att stjäla tillbaka många poäng från motståndarlaget samt göra det möjligt för oss att slå de matchavgörande bollarna. En av de mest iögonfallande egenskaperna hos racketen är att den stora elegans och grovhet som Hexagon-tekniken ger och som förbättrar möjlighet till att sätta spinn på bollen. Hålen i racketen är strategiskt placerade för att förbättra träffytan och förhindra vibrationer. Specifikationer SPELARTYP: AVANCERAD/PROFESSIONELL FORM: DROPP / DIAMANT RAM: 100% KARBON SLAGYTA: 12 K KOLFIBER KÄRNAN: BLACK EVA GREPP: ULTRA GRIP Profil: 38 MM Power: 10 Kontroll:9

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023