Sidan innehåller annonslänkar

Varlion Maxima Summum Prisma Radios W, Padelracket

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Maxima är en modell som föddes 2020 från sammansmältningen mellan LW (rundad form skapad 1995) och Avant (droppform skapad 2009). Som ett resultat uppnådde vi en rundad droppformad racket, designad för spelare som söker kontroll i sitt spel utan att tappa kraft.

En av de viktigaste nyheterna i denna modell är radioteknologi, som innebär en revolution i tillverkningen, motståndet och prestanda för padelracketar. Med den har vi lyckats producera den första racketen som kommer ur sin egen form redan borrad.

Detta är möjligt tack vare 2 faktorer för det första utvecklingen av en ny form som inkluderar den yttre avlastningen av hålen; och för det andra förborras och trimmas materialen innan de förs in i den. Tack vare detta kommer racketen ut med de hål som redan är gjorda och med en jämn och rundad radie.

Det tekniska resultatet är en betydande ökning av kärnans motståndskraft och en 50% minskning av användningen av tyger. Den andra nyheten i denna modell är Airfow-tekniken, fokuserad på att ge flytande luftpassage genom racketen tack vare några långsträckta hål placerade mellan ramen och kärnan.

Som i resten av hålen har även radioteknik använts i dessa. Detta racket på professionell nivå har Prisma-ramen, med vilken vi lyckas minska ramens kontaktpunkt mot väggar och ytor med 90%, samt 10% luftmotstånd.

Allt detta innebär bättre manövrerbarhet av racketen och större accelerationskapacitet vid träffar. Å andra sidan har vi förstärkt dess ömtåligaste spets (huvudet) med en självhäftande stötfångare som anpassar sig perfekt till dess form, Prisma-stötfångaren.

Detta täcker inte bara ramen utan också dess anslutning till racketens plan. Dessutom, för att eliminera påverkan av temperatur på rackets material, har denna modell tillverkats med två typer av gummi en mjukare, kallad "W", rekommenderas att användas vid låga temperaturer eller upp till 25ºC / 77ºFF; och en hårdare, kallad "S", rekommenderas att användas vid temperaturer över 25ºC / 77ºF.

Av denna anledning rekommenderar vi att bära båda racketarna i väskan så att spelaren använder en eller annan modell, beroende på omgivningstemperaturen. När det kommer till att applicera effekter på träffarna presenterar den en grov textur i planet som kallas Slice, som har designats och utvecklats med en serie böjda linjer som får bollen att fastna mer.

Som namnet antyder inkluderar Maxima Summum Prisma Summum-teknologin i sin konstruktion, som är baserad på summan av flera faktorer – Ett längre grepp än vanligt för att ge spelaren ett mer bekvämt och professionellt grepp, och även för att underlätta för den som använder båda händerna vid backhandsskott. - En 1 cm längre slagyta.

– Och Wings Diffuser-tekniken i hjärtat, med en aerodynamiskt förbättrad diffusor, som ger mer manövrerbarhet och precision. Och slutligen är det värt att lyfta fram Handlesafety-tekniken, ett nytt säkerhetssystem för handtaget.

Normalt i alla racketar kommer repet ut från ett centrerat hål som är fäst i handtagsramen med hjälp av en stift, nitar, spikar etc. Men med detta system går repet genom handtagets två väggar och kommer ut på båda sidor av spetsen, vilket ger 100% säkerhet och komfort till greppet.

Funktioner Form Droppformad Typ av spel Främst kontroll Nivel Professionell Linje Premium Balans Medel-låg Typ av kärna Hård kärna för -25ºC/-77ºF Huvudmaterial Kolfiber Handtag 14,5 cm Ram Prisma ram Hjärtkonstruktion Med diffusor Grov struktur i ytan Ja, SLICE textur. Mycket påtaglig och inbäddad i racketformen Självhäftande stötfångare Ja Skal Ja, Summum Pro-fodral ingår Samling 2023/2024 Vikt Från 335 till 375 gr. .

Padelracket från andra varumärken

Upp till 47% rabatt
Varlion Bourne Prisma RadioW 2022, Padelracket

Padelracket från Varlion

Visa produkter inom Padelracket från Varlion.
Upp till 44% rabatt
Bullpadel Hack 03 CTR 23, Padelracket

Padelracket från Bullpadel

Missa inga bra priser på Padelracket från Bullpadel.
Upp till 38% rabatt
Adidas Metalbone HRD+, Padelracket

Padelracket från Adidas

Utforska allt inom Padelracket från Adidas.
Upp till 31% rabatt
Wilson Carbon Force LT Padel, Padelracket

Padelracket från Wilson

Visa produkter inom Padelracket från Wilson.
Upp till 18% rabatt
by-vp Power 1800 II, Padelracket

Padelracket från by-vp

Utforska allt inom Padelracket från by-vp.
Upp till 14% rabatt
Head Graphene 360+ Alpha Motion, Padelracket

Padelracket från Head

Här har vi samlat Padelracket från Head.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024