Sidan innehåller annonslänkar

Knog Pannlampa Bandicoot 200

Beställ Knog Pannlampa Bandicoot 200 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Knog Pannlampa Bandicoot 200 inom kategorin Pannlampa.

Produktinformation

Smidiga och prisbelönta Knog Bandicoot 200 skiljer sig en hel del från alla konventionella pannlampor där ute. Det här är en extremt strömlinjeformad och uppladdningsbar lampa i silikon som har praktisk uppladdning via USB.

Det är den perfekta pannlampan för användningsområden som t ex camping, löpning, vandring, klättring, fiske, läsning och i stort sett allt annat. Både kropp och rem är tillverkade i gjuten silikon och har en praktiskt matt yta som ser till att den inte trasslar in sig i håret.

Lampan är extremt lätt att rengöra och den är justerbar för att passa huvuden med omkrets från 30-660 mm. Silikonmaterialet har imponerande stretch och du ställer in rätt storlek via dess lätthanterliga tryckknapp.

De fyra uppsättningarna med LED-lampor är optimalt placerade för just sitt specifika syfte. Ett helljus för sikt framåt, elliptiska strålar för brett omgivande ljus, ett rött ljus för natt/svagt ljus och en nedåtriktad lampa för läsning.På dess starkaste inställningen har Bandicoot en räckvidd på upp till 40 meter.

Panlampan har 5 olika lägen och dessutom fyra ljusstyrkor för varje läge. Du växlar enkelt mellan de olika lägena och de olika ljusstyrkorna via de två knapparna på din Bandicoot.

För att ladda tryck på knappen på baksidan för att komma åt USBn och sedan är det bara att ladda upp via en PWR-bank, direkt via din dator eller via en USB-laddare, helt utan att någon laddningskabel krävs. De små läslamporna blinkar under själva uppladdning och visar vilken nivån som batteriet uppnått.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mjukvara

Mjukvara från F-Secure

Se alla produkter
Cykelförvaring  väskor

Cykelförvaring väskor från Thule

Se alla produkter
Headset till mobil

Headset till mobil från Linocell

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Fractal Design

Se alla produkter