Sidan innehåller annonslänkar

vidaXL Elcykel ihopfällbar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med denna ihopfällbara elektroniska cykel blir ditt liv genast så mycket enklare. Elcykeln kan fällas ihop snabbt och enkelt och ställas i ett otroligt kompakt utrymme.

Det har ett högkvalitativt litiumjonbatteri som är bättre än de som vanligtvis finns i andra elcyklar. Styret och hjulen är gjorda av aluminiumlegering, så elcykeln är väldigt lätt och enkel att transportera Den hopfällbara cykeln har en 250 W motor som gör att du lätt kommer upp i hastigheter på 20 km /h, med en maxhastighet på 25 km /h, vilket förbättrar din rörlighet.

Tack vare konstruktionen i högkvalitativ aluminiumlegering är den hopfällbara elcykeln väldigt hållbar. Styre Aluminiumlegering Hjul Aluminiumlegering Material ram Stål Färg Svart Längd 155 cm Justerbar sadelhöjd 74 - 87 cm Justerbar höjd på styret 100 - 110 cm Bredd på styre 57 cm Mått hopfälld 90 x 53 x 70 cm (L x B x H) Max viktbelastning 100 kg Med LED display Hjulstorlek 20"" Batteri 24 V, 8 AH litiumbatteri Vikt (inklusive batteri ) 24 kg Hopfällbar Ja Frambroms V-broms Bakbroms Trumbroms Med rostfri kedja Sadelstång Hopfällbar och med upphängning Maxhastighet 25 km / h Med 3 hastighetsnivåer Körsträcka efter laddning 50 - 60 km med PAS Med power adapter och fästelement .

Produktbeskrivning

Att byta till en elcykel kan ha flera fördelar jämfört med att cykla på en vanlig cykel. Här är några skäl till varför:

  • Mer bekväm cykling: Med en elcykel kan du enkelt trampa uppför backar och motvind, vilket minskar ansträngningen och gör cyklingen mer bekväm.
  • Snabbare resor: En elcykel kan hjälpa dig att nå högre hastigheter på kortare tid, vilket kan minska restiden och göra det lättare att ta sig fram i stadstrafik.
  • Miljövänlig: Elcyklar är ett miljövänligt alternativ eftersom de inte släpper ut några utsläpp och kräver mindre energi än en bil.
  • Kostnadseffektivt: Även om en elcykel kan vara en stor investering, är den ofta billigare än att äga och underhålla en bil eller motorcykel i längden.
  • Bättre hälsa: Att cykla är en utmärkt form av träning och kan bidra till att förbättra din hälsa och kondition. Med en elcykel kan du fortfarande få en träningseffekt samtidigt som du minskar ansträngningen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024