Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Lyftarpodium - Metallram 43mm, Plattformar

Jämför produkt Kraftmark Lyftarpodium - Metallram 43mm, Plattformar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Lyftarpodium - Metallram 43mm, Plattformar i kategorin Plattformar här hos oss.

Produktinformation

Lyftarpodium för er som vill ta lyftningen till nästa nivå! Kraftmarks lyftarpodium med dämpande gummigolv och inkluderande ramp för att enkelt rulla upp viktskivor eller en träningsbänk samtidigt som det skyddar metallramen Ramen skruvas direkt i gummigolvet vilket gör att flaket alltid ligger på plats.

Ramen är även försänkt under gummigolvets höjd för att undvika skador på metallen ifall vikter släpps. Rejäl träskiva med laserskuren logo och bra grepp.

Se gärna också

Eleiko SVR Insert Platform Prestera Half Rack - Large - Black -10%

SVR Insert Platform är designad för att sömlöst integreras med Eleiko Prestera Half Rack och fästs tätt på stativets ram för att skapa en komplett lyftstation. Insatsplattformen i full storlek har Eleikos unika SVR-teknik för att minska buller och vibrationer samtidigt som skivstången studsar i fallzonen, vilket minimerar störningar för anläggningar. Medan samma material och teknik är den här plattformen designad med fyrkantsrör för att integreras sömlöst med Prestera Half Rack. Lyftdäcket är avslutat med en slitstark laminatöverdel som ger optimalt grepp för tuffa träningspass och som kommer att stå emot högvolym på gymmet. Sömlös, välåtsittande passform Platform attaches seamlessly to Prestera Double Half Rack frame Eliminera oljud Dämpande gummi specifikt designat för att förbättra plattformens prestanda och hållbarhet. Säker fotplacering Lyft med självförtroende och känn dig säker på att dina fötter inte kommer att halka. Designad för att skydda Skydda utrustningen, anläggningen och ger en tydlig lyftzon Garantitext 3 år på: ram, 1 år på: andra delar. Dämpningsområden är av förbrukningsbart slitmaterial. Endast för inomhusbruk. Får endast användas med gummiskivor. Vanligt slitage omfattas inte av garantin.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Plattformar

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Rig Gymstick

Rig Gymstick från Gymstick

Se alla produkter
Vågar

Vågar från vidaXL

Se alla produkter
Värmekabel  Värmeslinga

Värmekabel Värmeslinga från EVP

Se alla produkter
Cykelkedjor

Cykelkedjor från Shimano

Se alla produkter