Sidan innehåller annonslänkar

Garmin ECHOMAP Plus 42cv

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Garmin ECHOMAP Plus 42cv är en ljusstark plotter-/ekolodskombination med en 4.3-tums färgskärm och är både lätt att installera och att använda. Den innehåller Quickdraw Contours-programvara som låter dig skapa anpassade fiskekartor direkt på skärmen med 1-fots-konturer medan du fiskar.

Enheten har en givare med både Garmin CHIRP traditionellt ekolod och CHIRP ClearVü-ekolod med skanningsteknik. Traditionellt CHIRP-ekolod är en av de mest sofistikerade ekolodsteknikerna som finns för den fiske- och båtintresserade och ger otroligt tydlig objektseparation och definition eftersom det lägger ännu mer energi på målet än ett traditionellt ekolod.

Den har också traditionellt ekolodsstöd för trollingmotorerna Minn Kota och MotorGuide med integrerade givare. Garmin ClearVü-ekolodet med skanningsteknik ger dig en nästan fotografisk bild av det som finns under båten.

Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk. Andra praktiska detaljer är nätverksstöd för NMEA 2000, läsbarhet i solljus, ett kulfäste för snabb frigöring så att den är enkel att ta bort och ta med sig, möjlighet att dela rutter och waypoints med andra ECHOMAP- eller STRIKER-enheter, en förinläst global karta, kompatibilitet med BlueChart g2 HD och BlueChart g2 Vision HD samt medföljande fästen för akterspegel och trollingmotor.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024