Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Plyobox I Trä Vändbar, Plyo box

Jämför produkt Kraftmark Plyobox I Trä Vändbar, Plyo box online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Plyobox I Trä Vändbar, Plyo box i kategorin Plyo box här hos oss.

Produktinformation

Kraftmarks Plyobox är ett 3 i 1 verktyg. Vänd på boxen och få tre olika höjder 50, 60 och 75cm.

Tillverkad i trä. På sidorna finns handtag för att enkelt flytta undan boxen.

Se gärna också

LivePro 3-In-1 Pro-Duty Soft Plyo Metric Boxes, Plyo box -10%

Livepro 3-in-1 Pro-Duty Soft Jump Box är designad för det krävande gymmet. Dess förstärkta trästruktur gör hopplådan extremt stabil och tålig. Det är särskilt designad som en plattform för CF-träning, för att få upp pulsen och få en intensiv träning. Den utvecklat fotstyrka samt explosivitet och den allmänna fitness-nivån. Du kan använda Livepro Jumpbox hur som helst då den har tre höjdalternativ på 50cm, 60cm och 75cm. Pro-Duty Plyobox har en stadig träram med HD-fyllning. Tack vare ramen tål lådan upp till 300kg. Den har även en yta av tåligt och non-slip PVC-material. En dragkedja gör att man kan ta bort PVC-ytan vid behov. Ytan är enkel att rengöra med en fuktig trasa. Den mjuka strukturen erbjuder mångsidighet och säkerhet för träning som annars har hög skaderisk. Tack vare den mjuka ytan skadar man sig inte om man inte skulle klara av ett hopp. Detta gör att träningen kan tas till extrema nivåer, eftersom man inte behöver oroa sig för hårda kanter på lådor tillverkade av trä eller metall. Om du letar efter en stabil hopplåda för daglig användning är Livepro 3-in-1 Pro-Duty Jumping Box ett säkert val.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tennisracket

Tennisracket från Prince

Se alla produkter
Balansbrädor

Balansbrädor från Gymstick

Se alla produkter
Tennisväska

Tennisväska från Wilson

Se alla produkter
Skivstänger

Skivstänger från Eleiko

Se alla produkter