Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Flossband, Powerband & Mini band

Jämför produkt Kraftmark Flossband, Powerband & Mini band online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Flossband, Powerband & Mini band i kategorin Powerband Mini band här hos oss.

Produktinformation

Flossband är ett effektivt sätt att mjuka upp muskler och leder. 205 x 5cm x 1.5 mm Latex Ökar bla blodflödet till musklerna och lättar upp muskelrörligheten Mjukar upp stela muskler och leder, ökar blodflödet till musklerna och lättar upp muskelrörligheten Enkelt och effektivt. .

Se gärna också

vidaXL Pro träningsband Medium röd -16%

Detta proträningsband Medium från Pure2Improve är en enkel, men ändå effektiv del av träningsutrustningen, vilket du med lätthet ta med dig, så att du när som helst och var som helst kan träna för att öka din styrka, flexibilitet och uthållighet. Använd detta bärbara träningsband för att värma upp musklerna och luckra upp lederna! Det hjälper dig också att bygga upp styrkan i den övre och nedre delen av kroppen. Din fart och acceleration kommer att förbättras med ökat motstånd. Det här träningsbandet är perfekt för att lägga till spänning i vanliga kroppsrörelser eller för att assistera vid pullups och dips. Det är tillverkat för att tåla dina mest intensiva träningspass och rutiner. Produkter från Pure2Improve hjälper idrottare på alla nivåer att förbättra sin prestanda. Oavsett om du tycker om fotboll, ishockey eller simning är det viktigt att du är i god form för att förbättra din atletiska prestanda och förhindra skador. Varje sport har sina egna fysiska krav på din kropp. Du kan behöva träning för att förbättra din balans, flexibilitet eller smidighet för att vara i toppform. Färg: Röd Material: 100 % latex Storlek: 101,6 x 1,3 cm (L x B) Tjocklek: 0,55 cm Bibehåller sin elasticitet vid mångårig användning Förbättrar styrka, flexibilitet och uthållighet Tillverkad för att tåla dina mest intensiva träningspass och rutiner

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter
Homekit

Homekit från Eve

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Wi-Fi

Wi-Fi från Nedis

Se alla produkter