Sidan innehåller annonslänkar

Suples Hirts Battler 3:1, Ribbstol tillbehör

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Om du gillar battle rope och träningsrep kommer du att njuta av HIRTS Battler. Fördelen med HIRTS Battler är att du inte bara får motstånd genom de elastiska repens vikt utan även utmanas av motståndet.

Att slå medan du håller armbågarna böjda i 90 graders vinkel är HIRTS Battlers signatur. Möjligheten att träna med en partner gör detta verktyg mycket användbart och roligt.

Använder du remhandtagen i slutet av varje band kan du precisera vilka muskler du vill träna i över- och underkroppen. Ingår i leveransen Förankringsrem (x1) Motståndsband (x4) Små karbiner (x2) Tillhörande väska .

Se gärna också

Suples Gladiator Wall Rope 1 St, Ribbstol tillbehör

Gladiator Wall Rope är ett värdefullt tillbehör och kommer att göra din Gladiator Wall-träning mycket roligare och dessutom effektivare. Det här verktyget är särskilt användbart om du inte har högt i tak, men ändå vill integrera repklättring i träningen. Med ett par Gladiator Wall Rope kan du köra intervaller utan att behöva oroa dig över bristande utrymme. Repet är flexibelt, hållbart och kommer att hålla länge. Klättra snabbt och kämpa intensivt! Vikt: 2 kg

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024