Sidan innehåller annonslänkar

Concept 2 AdRow

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

ADrow är påbyggnadsadaptern som funktionsanpassar Concept2s RowErg och gör roddträning tillgänglig för rullstolsburna motionärer och atleter. ADrow stödjer träningsmålen för alla, oavsett om du precis påbörjat din träningsresa, vill testa något nytt eller satsar på olympisk- eller elitnivå.

ADrow är konstruerad så att rullstolsburna motionärer kan använda RowErg utan att behöva lämna rullstolen. ADrow är kompatibel med samtliga av Concept2s roddmaskiner och kan användas i både rehabiliterings- och habiliteringssyfte och som rent träningsredskap.

ADrows justerbara delar är lätta att komma åt och ger motionären frihet att styra över sin egen träning. Lyft enkelt bort glidskenan på Concept2s RowErg och ersätt denna med ADrow som hakas i på samma smidiga sätt.

Två spännremmar fästs i motionärens rullstol och det övre benstödet placeras på motionärens lår för att hålla denne på plats och förhindra risken att falla bakåt under användning. Precis som Concept2s produkter är ADrow konstruerad för att fungera smidigt, vara lätt att underhålla och med en kvalitet som håller hela livet. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024