Sidan innehåller annonslänkar

Xebex Roddmaskin 2.0 Smart Connect

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Xebex AR2 har utsetts till USA s bästa roddmaskin i sin prisklass. Smart connect innebär att den kan anslutas till ett antal appar som ger både motivation och en "speleffekt".

Detta är roddmaskinen för dig som vill ha det bästa hemma. Xebex strävar efter att konkurrera med "guldstandarden" Concept2.

Likheterna är mer slående än skillnaderna. Båda är baserade på "variabelt" luftmotstånd och är byggda enligt samma princip med en helt liknande känsla av lugn.

Det är denna princip som används av roddeliten över hela världen. Det betyder att ju mer du tar in, desto mer motstånd får du.

Vi vågar säga att denna princip är överlägsen andra alternativ som magnet och vatten. Xebex AR 2 är byggd för tung användning över tid.

Den kan enkelt vikas och flyttas på fyra hjul. Då är det klart på 5 sekunder med en dator som startar automatiskt.

Specifikationer Bluetooth Smart Connect Kedja i rostfritt stål Luftmotstånd med 10 motståndsnivåer Pulsmottagare (5mhz) (bälte är en extra produkt) Datorprogram Snabbstart Racing, Intervall / Tabata, Tidsmål, Avståndsmål, Kalorimål, Årsmål, Hjärtfrekvensmål Datorskärm Tid / 500 m, Watt per. roddtag, puls, distans, roddtag per.

minut, kalorier, totalt nr. år, tid, valfri installation Mått utfällda LxBxH 254x51x119cm Mått publicerade LxBxH 91x51x140cm Mått i förpackningen LxBxH 147x66x35cm Maximal användarvikt 225 kg Vikt 46 kg Vikt i förpackningen 50,8 kg CE och RoHS godkända Artikelbeteckning AR2 Garanti slitdelar privata, år 5 Garantibytbara delar privat, år 5 Garantiram (motor) privat, år 5 Garanti slitage delar företag, år 1 Garantibytbara delar företag, år 3 Garantiram (motor) företag, år 5 .

Produktbeskrivning

En roddmaskin är en träningsmaskin som simulerar rörelserna hos rodd, och är ett utmärkt val för en fullkropps träning. Roddmaskiner är populära för både gym- och hemmabruk, och finns i olika modeller och storlekar.

Fördelar med att träna med roddmaskin:

  • Ger en helkroppsträning - tränar både överkroppen, ryggen, armarna, benen och magen samtidigt.
  • Bygger styrka och uthållighet - genom att använda motstånd och kräva en jämn rörelse, tränar roddmaskiner både styrka och kondition.
  • Låg belastning på leder - roddmaskiner är en låg-impact träning som belastar leder mindre än andra former av träning som löpning eller hopp.
  • Förbättrar kroppshållning - genom att fokusera på rätt teknik, kan roddmaskiner hjälpa till att förbättra kroppshållningen och minska risken för ryggskador.
  • Ger variation i träningen - roddmaskiner är ett utmärkt komplement till andra träningsformer och ger en variation i träningen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024