Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line Pl - Rowing, Styrkemaskiner - Rygg

Beställ Kraftmark Line Pl - Rowing, Styrkemaskiner - Rygg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Line Pl - Rowing, Styrkemaskiner - Rygg inom kategorin Rygg.

Produktinformation

Kraftmark Line PL - Rowing Tack vare sin ergonomiska design är maskinen bekväm och träningen - enkel och säker. Justerbar vid fotplattan.

Vridbara handtag låter dig utföra övningar i olika varianter. Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada.

Stabil och stark konstruktion av hållbara profiler. Klädsel med dubbla lager foam täckt med syntetiskt läder av hög kvalitet.

Specifikation L x B x H 106 x 92 x 118 cm Vikt 60 kg Max. vikt 200 kg .

Se gärna också

Impulse Torso Rotation It9518, Styrkemaskin Rygg -10%

IT9518 är en maskin som huvudsakligen tränar muskulatur i bål och sneda bukmuskler. Sitsen är justerbar i vertikalt läge vilket gör det möjligt att anpassa efter längd på den som tränar. Ramverket på IT95 är tillverkat i 3 mm stål. Samtliga delar på ramen är pulverlackerat i dubbla lager och även ytbehandlad för att ge ökad motståndskraft mot svettangrepp. På toppen av det kraftiga viktmagasinet så finns det en mikrovikt på 2,25 kg för finjustering av belastning. Denna vikt möjliggör även lättare träning som exempelvis vid rehabträning. Denna maskin är enkel att kliva in i och det går att justera sitsen medan man sitter på maskinen. Handtagen är ergonomiskt utformade och klädda med slitstarkt TPU-grepp. Dynorna är sydda med dubbla sömmar och har en skyddande skiva på baksidan. Fler färger finns att tillgå vid specialbeställningar. Vajern är specialtillverkad i USA och genomgår belastningstest med mer än 250 000 repetitioner. Viktmagasinet som i detta fallet består av totalt 133 Kg är tillverkat av 19 mm massiva stålplattor. Remhjulen är svarvade för mindre feltolerans. Samtliga lager är av Taiwanesiska högkvalitetslager. Maskiner med lättare viktmagasin går att specialbeställa. Garanti Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Ja. Ram – livstid

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Löpband

Löpband från Titan LIFE

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Birthday Hoodies

Birthday Hoodies från Gorilla Wear

Se alla produkter
Vattenstudsmatta

Vattenstudsmatta från Bestway

Se alla produkter