Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line - R2.122 Pulldown, Styrkemaskiner - Rygg

Jämför produkt Kraftmark Line - R2.122 Pulldown, Styrkemaskiner - Rygg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Line - R2.122 Pulldown, Styrkemaskiner - Rygg i kategorin Rygg här hos oss.

Produktinformation

En perfekt lösning för att spara utrymme i mindre ytor Breda dubbla handtag som möjliggör olika greppmöjligheter Bekväm justering av lårstödkuddarna Perfekt isolerar och tränar ryggens bredaste muskler, Utmärkt biomekanisk rörelse Enheten är bekväm och övningen är enkel och säker Ergonomiska, mjuka och hållbara handtag Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada Stabil konstruktion av hållbara och tjocka profiler Solid, bekväm klädsel gjord av dubbelskiktad foam täckt med högkvalitativt syntetiskt läder Läsbara grafiska informationstavlor Universell stack tornhöjd L x B x H 1675 x 1430 x 2020 mm Totalvikt 305 kg Viktstapel 136 kg .

Se gärna också

Impulse Ab/Back Ext It9534, Styrkemaskin Rygg -10%

IT9534 är en dubbelfunktionsmaskin som tränar muskulatur i både buk och ländrygg. Handtag och övre dynan är justerbar utifrån önskad träningsposition, även sittdynan är justerbar i vertikal riktning för anpassning till längd på den som tränar. Ramverket på IT95 är tillverkat i 3 mm stål. Samtliga delar på ramen är pulverlackerat i dubbla lager och även ytbehandlad för att ge ökad motståndskraft mot svettangrepp. På toppen av det kraftiga viktmagasinet så finns det en mikrovikt på 2,25 kg för finjustering av belastning. Denna vikt möjliggör även lättare träning som exempelvis vid rehabträning. Denna maskin är enkel att kliva in i och det går att justera sitsen medan man sitter på maskinen. Handtagen är ergonomiskt utformade och klädda med slitstarkt TPU-grepp. Dynorna är sydda med dubbla sömmar och har en skyddande skiva på baksidan. Fler färger finns att tillgå vid specialbeställningar. Vajern är specialtillverkad i USA och genomgår belastningstest med mer än 250 000 repetitioner. Viktmagasinet som i detta fallet består av totalt 133 Kg är tillverkat av 19 mm massiva stålplattor. Remhjulen är svarvade för mindre feltolerans. Samtliga lager är av Taiwanesiska högkvalitetslager. Maskiner med lättare viktmagasin går att specialbeställa. Garanti Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Ja. Ram – livstid

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Wilfa

Se alla produkter
Cykeldäck

Cykeldäck från Shimano

Se alla produkter
Powerbank

Powerbank från Linocell

Se alla produkter
Träningshandskar

Träningshandskar från Gymstick

Se alla produkter