Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Drop Pads, Skivstänger tillbehör

Jämför produkt Kraftmark Drop Pads, Skivstänger tillbehör online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Drop Pads, Skivstänger tillbehör i kategorin Skivstänger tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Ljud och vibrationsdämpande kuddar när du vill kunna släppa stången utan oro. Crash padsen skyddar både golv, viktskivor och skivstång.

För gym i anslutning till andra företag kan crash pads vara lösningen för er. För hemmagymmaren så kan detta vara lösningen för dig som vill kunna träna tidigt på morgonen / sent på kvällen utan att väcka familjen eller grannskapet.

Se gärna också

FitNord T-Bar Row Attachment, Skivstänger tillbehör -10%

Stånghållare för T-bar rodd är en ryggmuskeltränare för hem eller professionell användning! Stånghållaren ger helt nya rörelser till dina träningspass. Rörelseskalan är mycket bred när stånghållaren rör sig bådde upp och ner, men också perfekt i sidled. Stånghållaren är enkel att montera eftersom montering kräver endast en 50 mm viktskiva. Stånghållaren behöver inte bultas någonstans, så den tar inte upp plats i onödan när du inte tränar. Vi rekommenderar att använda till exempel 25 kg viktskiva. Stånghållaren är kompatibel med en standard 50 mm skivstång. Stånghållaren är mycket robust och tål hård användning. Denna hållare väger drygt 4 kilo!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelförvaring  väskor

Cykelförvaring väskor från PRO

Se alla produkter
Cykeltröjor

Cykeltröjor från Mons Royal

Se alla produkter
Cykeldrev

Cykeldrev från Shimano

Se alla produkter
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från SodaStream

Se alla produkter