Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Landmine, Skivstänger tillbehör

Beställ Kraftmark Landmine, Skivstänger tillbehör på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Landmine, Skivstänger tillbehör inom kategorin Skivstänger tillbehör.

Produktinformation

Gör alla möjliga sorters core och kroppsövningar med Kraftmarks Landmine. Den träs enkelt i ett par viktskivor på 50mm Ø.

Landminen ger 360 graders rotation runt basen. Skivstång och vikter köps separat. .

Se gärna också

Kraftmark Fat Grips Blå, Skivstänger tillbehör -20%

Fat Grips hjälper dig lägga på mer muskler och styrka (främst i armarna) på kort tid. Tack vare ett tjockare grepp triggas automatiskt kroppens svagaste länkar, vilket kommer ge dig styrkeökning i framförallt underarmar och i greppstyrkan. Fat Grips är tillverkade med hög densitet som griper skivstången som en klämma och varken komprimeras eller slits ut - även efter år av användning. Fat Grips mer än dubblar tjockleken av standardskivstänger, hantlar och pull-up-bars. Passar nästan alla hantlar och skivstänger. 4,70 cm i diameter. Säljs i par Längd 12 cm 4,7 cm i diameter

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skärmar

Skärmar från SKS

Se alla produkter
Massagekudde

Massagekudde från vidaXL

Se alla produkter
HDMI

HDMI från Deltaco

Se alla produkter
Skivstångsset kompletta

Skivstångsset kompletta från vidaXL

Se alla produkter