Kraftmark Internationell Skivstång 50 mm Cf Bar Titanium 15 kg, Skivstång

Beställ Kraftmark Internationell Skivstång 50 mm Cf Bar Titanium 15 kg, Skivstång på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Internationell Skivstång 50 mm Cf Bar Titanium 15 kg, Skivstång inom kategorin Skivstänger.

Produktinformation

Skivstångstyp Olympisk skivstång Vikt 15kg Diameter handtag 25mm Längd 201 cm Hylsa diameter 50mm Längd för vikter 31,5cm Draghållfasthet 216,000 PSI Rotationssystem Nållager Max vikt 680kg Material Värmebehandlat legeringsstål Ytbehandling Cerakote Dubbla lättringsmarkeringar utan centrerad lättring .

Se gärna också

Motion & Fitness PRO Funktionell bar 15kg, Skivstänger -10%

En skivstång utav väldigt hög kvalite som är perfekt till den funktionella ytan på gymmet, i boxen eller för den kräsne hemanvändaren. Lättring: 1.2mm utan centerlättring med dubbla lättringsmarkeringar. Skivstång för allsidig träning Våran CF bar har allting du kan önska när det kommer till funktionell träning. Den lämpar sig till olika lyft och dropp och är den perfekta skivstången till den funktionella ytan på gymmet, i boxen eller för den kräsne hemanvändaren. Skivstången har en extra behandlad yta som gör den väldigt kraftfull men fortfarande erbjuder den en flexibilitet i övningen. Skivstången är balanserad och rotationen är skonsam och optimal för att ge användaren i lyftningsmomentet den bästa möjliga känslan genom hela rörelsen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Massagebänk

Massagebänk från vidaXL

Se alla produkter
Hälsa  Välbefinnande

Hälsa Välbefinnande från Nedis

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Ocean

Se alla produkter
Cykeldäck

Cykeldäck från Shimano

Se alla produkter