Sveltus skivstångsställning som kan fällas åt sidan

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sveltus skivstångsställning som kan fällas åt sidan är en platssparande och mångsidig ställning för hemmet och föreningsanvändning. En mycket rekommenderad lösning, särskilt för små gym och träningslokaler.

Ställningen är tillverkad i starkt stål och klarar en belastning på upp till 300 kg. Ställningen kan snabbt fällas in mot väggen och tar då knappt någon plats alls.

Låsanordningen med snabblås är snabbt, pålitligt och lätt att använda. Förutom benböj passar skivstångställningen även bra för axelpress, skivstångsrodd och, med en passande träningsbänk, för bänkpress.

Den hopfällbara skivstångställningen har också ett chinsräcke. När du monterar Sveltus skivstångsställning som kan fällas åt sidan på väggen måste du ta hänsyn till väggens bärförmåga.

Vi rekommenderar att du anlitar en fackman. Teknisk information Längd 123 cm Djup 60 cm Höjd 230 cm Maximal belastning 300 kg Vikt 60 kg Färg svart Material stål Beställ denna platssparande och robusta skivstångställning som kan fällas åt sidan från Sportproffsen nu!

Skivstångsställningar från andra varumärken

Upp till 36% rabatt
FitNord Knäböjställning Half Rack PRO

Skivstångsställningar från FitNord

Se vad FitNord har inom Skivstångsställningar.
Tunturi Power Rack WT60 Skivstångsställning

Skivstångsställningar från Tunturi Fitness

Här har vi samlat Skivstångsställningar från Tunturi Fitness.
Power Rack skivstångställning, Sveltus

Skivstångsställningar från Sveltus

Utforska allt inom Skivstångsställningar från Sveltus.
Again Faster Team 4.0 Skivstångsställning

Skivstångsställningar från Again Faster

Visa produkter inom Skivstångsställningar från Again Faster.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024