Sidan innehåller annonslänkar

Hammer Sport Racer, Spinningcykel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Supertyst, slitagefritt magnetiskt bromssystem Träningsdator med LCD-skärm, tabletthållare och 2 dricksflaskhållare Snabbfästen för sadel och styre Justerbara öglepedaler och pedalkorg Dynamisk uthållighetsträning för garanterad svettframkallande fettförbränning i höghastighetssekvenserna. En stor dos höghastighetsträning Kliv in i pedalerna med det bästa priset och kontrollera din hastighet tack vare den moderna magnetbromsen.

Speed Race blir din under träning Stärk vad- och lårmusklerna och gör många kalorier samtidigt bränna. Ditt kardiovaskulära system stärks med varje hastighetsträning.

Kärnmusklerna, med fram- och sidobukmusklerna, används också krävs för inomhuscykling. Speciellt när man ökar tempot och när man börja stå.

Motivera dig själv med musik och kraft dig själv höger. Låt RACE-hastighetscykeln köra dig till din toppform och förbered dig hemma, oavsett väder, för din nästa cykelsäsong.

Oslagbar kvalitet Absolut tyst magnetiskt bromssystem Speed Race startar med det bästa för närvarande tillgängliga magnetiska bromssystemet. Till skillnad från ett filtbromssystem går speedbikes med magnetbromssystem absolut ljudlös och underhållsfri.

Här bestäms träningsmotståndet av avståndet mellan Magneter till svänghjulet reglerade. Ju mindre avstånd, desto högre motstånd och ju mer intensiv träning.

Denna typ av motståndskontroll görs helt och hållet Kontaktlöst och därmed även utan slitage och störande ljud. Steglöst motstånd Resistansjusteringsknappen för den är lättillgänglig på huvudramen manuell justering av den steglösa lasten.

Träna så intensivt du vill! Och om det går för snabbt kan du trycka på den röda vridknappen initiera omedelbart ett nödstopp med det underhållsfria magnetbromssystemet och svänghjulet bromsas Din fartcockpit Datorns display visar dig tid, distans, kaloriförbrukning, puls, varv/min.

och hastigheten. Du kommer alltid att informeras via SCAN-displayen, eftersom alla Funktionsvärden visas växelvis i 5-sekunderssteg.

Med bilen PÅ/AV-funktion kan du starta din träning direkt när du trampar på pedalerna och alla värden börjar räknas upp från noll tills du har avslutat din hastighetsträning. Att träna med förinställda värden som distans eller kalorier är också praktiskt.

de Standardvärden börjar automatiskt räkna bakåt och en akustisk signal hörs när du har nått noll. Datorn kräver två batterier för att fungera (Typ AA / Mignon) och är mycket enkel att använda med de två tryckknapparna.

Multimedia - Cykling Placera din surfplatta eller smartphone i hållaren och multimedian är redo att användas Starta upplevelsen. Fitnessapparna BitGym och Kinomap (med kamerafunktion) erbjuder Du har en livespårupplevelse som är varierande och motiverande.

Du kan träna med Kinomap-videor med din främre kamera på din smartphone/surfplatta. Detta mäter din kadens och ger dig en realistisk livespårupplevelse.

Körhastigheten anpassas automatiskt till din aktuella kadens i realtid. Naturligtvis du kan även ackompanjera din styrketräning med musik eller det senaste via YouTube Njut av videoklipp.

Underhållning tillhandahålls under dina svettiga sekvenser! Hjärtslagskontroll Under dina intensiva cykelpass bör du definitivt träna för din puls och Håll koll på pulsen även under träning Träningsdatorn erbjuder dig ett pulsprogram speciellt för detta.

Programmet tar hand om uppsättningen Övre pulsgräns för maximal säkerhet, eftersom en signalton hörs när du är ligger över din inställda pulsgräns. Dessutom är datorn med utrustad med ett chip som ger dig trådlös pulsöverföring med ett Bröstband som finns som tillval.

Säker vätsketillförsel Att dricka är viktigt! Din vattenbalans förblir även vid hårda träningssekvenser i balans, eftersom du kan använda de två vattenflaskhållarna med alla vanliga Utrusta typer av sportflaskor Extra säkra pedaler Speed Race -hastighetscykeln har särskilt praktiska, individuellt justerbara platta pedaler för användning med sportskor.

Oavsett om det är måttlig konditionsträning eller sportig Hastighetsträning, sportpedalerna säkerställer maximal komfort, halksäkerhet och effektivitet även med långa träningskörningar. Perfekt simulering och förberedelser inför nästa Cykeletapp! Båda pedalerna är utrustade med en justerbar korg

Som tillval kan du också träna på Speed Race med SPD clipless pedaler som också finns tillgängliga. Kläm helt enkelt i cykelskorna och trampa hårdare.

Tyst hastighetsträning Sportiga fartsekvenser med innovativ teknik säkerställer mycket träningskul och ren motivation. Med 16 kg svänghjul, den räfflade remdriften med fast löpning, och kvalitetskullagren, du har gripande träningsenheter framför dig Kör maximal prestanda.

Du känner det låga ljudet vid varje steg på pedalerna Springa runt och kan träna fokuserat. Så du kan när som helst på dygnet och Sväng på cykeln på natten och ingen störs av störande ljud.

Ingenting står i vägen för din adrenalinkick i fartsekvenserna! Lämplig för dig Sitthöjden på din Speed Race kan justeras vertikalt 11 gånger och anpassar sig själv så perfekt till din längd Du kan även justera sadelns position horisontellt med bara några enkla steg och genom att flytta sadelsläden på din Justera din favoritsittställning.

Lossa helt enkelt handtagsskruven och sadelsliden rör sig därefter. Mycket praktiskt - sadeln kan även justeras i lutning.

För att träna perfekt och bekvämt kan du sätta in sportstyret i Justera höjden 7 gånger. De halkfria handtagen är bekväma och svettavvisande.

Du kan enkelt ta bort styrytan med en fuktig trasa efter träning torka av. Stabil och säker Med 4-punktsstödsystemet och höjdjusteringskåporna fästa på båda fötterna, finns en perfekt markbalans och stabil hållning justerbar innan träning.

Den höga kvaliteten och kompakt konstruktion (L x B x H 115 x 50 x 134 cm) garanterar dig också med din Höghastighetssessioner och kraftfulla pedaler när du står, en säker känsla. Utrustad Med två premium transporthjul på frambenet kan du köra din Indoor Cycle Flytta mobilen till önskad träningsplats och fördjupa dig i din "hastighetskänsla". .

Produktbeskrivning

En spinningcykel är en träningsmaskin som används för konditionsträning och för att förbättra ben- och sätesmuskulaturen. Det är en vanlig träningsform på gym och fitnesscenter, men det är också möjligt att använda en spinningcykel hemma.

Fördelar med spinningcyklar

  • Effektiv träning för kondition och ben- och sätesmuskulaturen
  • Låg påverkan på lederna jämfört med andra träningsformer
  • Enkel att använda och justera för att passa din kropp
  • Passar för personer på olika träningsnivåer
  • Möjlighet att träna inomhus året runt
  • Kan vara en rolig och social träningsform i grupp

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024