Sidan innehåller annonslänkar

Rawbike 4X

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

RAWBIKE är en svenskdesignad klass 2 elmoped. Utrustad med en elmotor med effekt på 750W och ett batteri på 48V och 19Ah kan du köra den cirka fem mil utan att behöva trampa.

Batteriet och displayen är utrustade med en usb-port för att du enkelt skall kunna ladda dina favorittillbehör. Denna robusta hybrid tar sig fram överallt på sina breda 20 tums däck och vill du köra på vintern så kan du byta till dubbade vinterdäck.

Montering Mopeden levereras färdigmonterad till 99%. Kvar att montera är styret och sadelstolpen.

Du skall även kolla att trampor och snabbfästen sitter är åtdraget. Man kan även behöva fylla luft i däcken och efter någon vecka även efterjustera växlarna.

Instruktionsbok på svenska medföljer samt ett multiverktyg. Om du bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Gotland kan du välja ”Monterad och klar” i butiken.

Då kommer du få din RAWBIKE monterad av en verkstad som justerar växlar, smörjer upp den och kollar att den fungerar som den skall. Försäkring Eftersom att RAWBIKE är en godkänd moped klass 2 krävs det att du minst har en trafikförsäkring på din RAWBIKE.

Då RAWBIKE är en moped klass 2 så ingår den INTE i hemförsäkringen. Vi rekommenderar att skaffa en halvförsäkring för att vara skyddad om den skulle bli stulen.

Ett alternativ är att komplettera med får GPS där det ingår en stöldförsäkring om den är aktiverad korrekt. Du läser mer här! När du försäkrar din RAWBIKE är det viktigt att försäkringsbolaget får rätt information för att du ska få rätt prisförslag

Rekommenderat är även att jämföra mellan olika bolag då priserna kan skilja sig mycket. Detta är informationen du ska ange till försäkringsbolaget.

Moped klass 2 Motoreffekt 750W Enväxlad/automat Maxhastighet 25 km/h Coc-godkänd Ramnumret som sitter bakom vevpartiet och är inskrivet i ditt CoC-dokument. Specifikationer Klass Elmoped klass 2 Ramhöjd 15,5 tum Totalvikt 26kg exkl.

batteri Räckvidd 5-6 mil som moped Motor 750W borstlös motor från japanska Dapu. Installerad i bakhjulet Display Digital LCD-skärm i färg Batteri 48V/19Ah.

Märke LG. Vikt 4kg inkl usb-port på batteriet Laddning 54,6V laddare.

Full laddning uppnås efter ca 7h Fälg & Däck 20 tum i aluminium. Punkteringsskyddade allround-däck från Kenda Växlar 7-växlad bakväxel från Shimano Acera Mud flap Ingår men ej monterad Förlängningskabel framlampa Ingår men ej monterad Fartreglering Motorn slutar ge kraft då en hastighet om 25 km/h uppnåtts Sadel Knus med integrerat bärhandtag Bromsar Hydrauliska bromsar 180mm bak & fram Kedja Rostfri från KMC Lyktor Fram-och bakljus integrerade med elsystem och styrs genom display.

Framlyktan är på 100 lux (nyhet) och bakljuset har bromsljus funktion. Pedaler Vikbara med infästning i formgjuten aluminium Garanti 2 år Maxvikt förare 120 kg Monteringsverktyg Medföljer Försäkring Skall trafikförsäkras och behöver stöldförsäkras Pakethållare AVS System integrerat.

Monterad med en maxvikt på 25 kg Axeltyp AVS system integrerat. Monterad med en maxvikt på 25kg Mått ihopvikt(LxBxH) 75x109x53 cm .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024