Sidan innehåller annonslänkar

RAWBIKE Hopfällbar Elcykel 250E

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

RAWBIKE 250E är byggd på samma framgångsrika koncept som RAWBIKE 4X med en kraftfull assist som tar dig upp i 25km/h. Skillnaden att en elcykel inte går att framför med handgas och att den har en motorstyrka på 250W.

RAWBIKE 250E är en cool svenskdesignad elcykel med en motor på 250W, byggd på samma framgångsrika koncept som RAWBIKE 4. Rawbike 250 E har riktigt grymma 20″ däck som tar dig fram på alla väglag, byt till dubbdäck för att köra din Rawbike även på vinterväglag.

GPSen är inbyggd i ramen och laddar sitt interna batteri direkt från RB-batteriet medans du kör. Kopplad till vår app så kan du enkelt ha koll på din RAWBIKE.

Med en 250W elmotor och ett batteri på 48V/16Ah kan du assistera den ca 50 km. Se RAWBIKE 250E som ett lättare sätt att ta sig till både skola, jobb & på upptäcktsfärder på fritiden.

Den möter ett behov som finns på marknaden med en smidig elcykel som du snabbt plockar ner den och lastar in den i bilen, på tunnelbanan eller bussen. Tillsammans öppnar detta upp en värld som du normalt sett inte kan nå med en elmoped.

Det snyggt integrerade & mittplacerade batteriet är självklart portabelt och laddas lika enkelt när det sitter i ramen som det gör på kontoret / skolan. Batteriet driver förutom elmotorn även elmopedens belysning och vid mörkrets intåg tänder du snabbt & enkelt lysena via displayen.

Specifikation Maxhastighet 25km/h assisterat CE godkänd Ja Motor 250W borstlös motor från japanska Dapu. Installerad i bakhjulet Klass Elcykel Körkort Nej Laddning 54,6V laddare.

Full laddning uppnås efter ca 7h Batteri 48V 16Ah Totalvikt 26kg exkl. batteri Maxvikt förare 120kg Display Digital LCD-skärm i färg Räckvidd Ca 50km assisterat.

Fälg & däck 20 tum i aluminium. Punkteringsskyddade allround-däck från Kenda Sadel Knus med integrerat bärhandtag Bromsar Hydrauliska bromsar Kedja Rostfri från KMC Belysning Fram-och bakljus integrerade med elsystem och styrs genom display.

Framlyktan är på 100 lux och bakljuset har bromsljus funktion. Pedaler Vikbara med infästning i formgjuten aluminium.

Garanti 2 år GPS spårare Ja Mått ihopvikt H75cm,L109, B53cm Mått utfälld 170cm lång Försäkring Täcks av hemförsäkring med kolla upp maxvärde på elcykel i just din försäkring Ingår med elcykel Mudflap, förlängningskabel till framlampa, universalverktyg & laddare GPS Integrerad GPS Med vår integrerade GPS kan enkelt spåra din RAWBIKE via våran app. Gpsen laddar sitt interna batteri direkt från RB-batteriet medans du kör eller har batteriet påslaget.

Satellitspårning 4G/LTE Geostängsel Rörelselarm Gpsen har ett inbyggt backup-batteri (100 mAh) har en standby-tid på upp till 3 dygn även när RAWBIKE är avstängt (vid aktiv spårning sänks batteritiden) Skickar positioneringsinformation vid realtidsspårning med 15 sekunders intervall. Felmarginal på 25-30 meter 1 månad gratis därefter 49kr/månad .

Produktbeskrivning

Att byta till en elcykel kan ha flera fördelar jämfört med att cykla på en vanlig cykel. Här är några skäl till varför:

  • Mer bekväm cykling: Med en elcykel kan du enkelt trampa uppför backar och motvind, vilket minskar ansträngningen och gör cyklingen mer bekväm.
  • Snabbare resor: En elcykel kan hjälpa dig att nå högre hastigheter på kortare tid, vilket kan minska restiden och göra det lättare att ta sig fram i stadstrafik.
  • Miljövänlig: Elcyklar är ett miljövänligt alternativ eftersom de inte släpper ut några utsläpp och kräver mindre energi än en bil.
  • Kostnadseffektivt: Även om en elcykel kan vara en stor investering, är den ofta billigare än att äga och underhålla en bil eller motorcykel i längden.
  • Bättre hälsa: Att cykla är en utmärkt form av träning och kan bidra till att förbättra din hälsa och kondition. Med en elcykel kan du fortfarande få en träningseffekt samtidigt som du minskar ansträngningen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024