Sidan innehåller annonslänkar

Luxorparts Zoom Ficklampa 2000 lm

Beställ Luxorparts Zoom Ficklampa 2000 lm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Luxorparts Zoom Ficklampa 2000 lm inom kategorin Starka ficklampor.

Produktinformation

Kraftfull och tålig ficklampa med fokuserbar ljuskägla och flera ljuslägen upp till 2000 lm. Ger ett brett ljus för att belysa ett större område, och ett smalare ljus för att nå längre.

Vattentåligt yttre av aluminium med låg vikt på endast 210 g med batteri. Drivs med medföljande, uppladdningsbara 21700-batteriet (4000 mAh) eller med 3x AAA-batterier (köpes separat). .

Starka ficklampor från andra varumärken

Upp till 14% rabatt
Luxorparts Zoom Ficklampa 2000 lm

Starka ficklampor från Luxorparts

Utforska allt inom Starka ficklampor från Luxorparts.
Olight Baton 3 Ficklampa 1200 lm

Starka ficklampor från Olight

Utforska allt inom Starka ficklampor från Olight.

Se gärna också

Helmet Mount till Active 201

Se mer av vägen och terrängen. Montera en lampa på cykelhjälmen med hjälp av Nomadelic Helmet Mount och komplettera din belysning med ett ljus som följer dina huvudrörelser. Nomadelic Helmet Mount passar Front Bike Light and Torch Active 201 (64701) som säljs separat.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023