Sidan innehåller annonslänkar

Hammer Sport JumpStep Pro Trampoline

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

JumpStep är världens första studsmatta för både hemmabruk och gym som är utrustad med en innovativ stepenhet. Förutom en klassisk studsmatta har JumpStep en flexibel, halksäker stepbräda som är skonsam mot lederna.

Det ger din studsmatteträning massor av nya möjligheter. Oändliga hoppvariationer ger högintensiva konditionspass med massor av träningsglädje.

Men JumpStep ger inte bara en extremt hög kaloriförbränning; stepbrädan utmanar dina sätes- och benmuskler i betydligt högre grad än konventionella träningsstudsmattor. Det ger dig den perfekta kombinationen av konditionsträning och kroppstoning! Studsmattan låter dig både komma upp rejält i puls och bygga muskler, så att du kan tappa kilon och tona din kropp på en och samma gång

Efter hoppträningen kan du använda JumpSteps olika delar, t.ex. studsmattan eller handtagen på stepbrädan, för styrkeövningar med din egen kroppsvikt.

Gör plankan, armhävningar, dips eller mountain climber och ta fram det bästa ur dig själv och din JumpStep. Smidigare senor, muskler och ledband När du tränar med JumpStep stimuleras dina senor, muskler och ledband.

Blodflödet i broskdelar, diskar och ryggrad ökar, vilket förbättrar elasticiteten. Särskilt stepbrädan ger möjlighet till ett otal olika stepkombinationer, vilket utmanar din koordinationsförmåga och förbättrar balansen vid varje träningspass.

Träna med och utan stepbräda Du kan även förvandla din JumpStep till en vanlig studsmatta utan stepbräda med några enkla handgrepp. Stepbrädan är enkel att montera av och handtaget kan ställas in i det andra läget, så att du även kan använda JumpStep som en konventionell studsmatta.

Lätt att anpassa efter din längd Det ergonomiska handtaget kan ställas in i höjdled i sju lägen och kan därmed anpassas till din längd med några enkla handgrepp. T-greppstången med vadderade handtag ger dig maximal säkerhet även vid intensiva träningspass.

Tack vare T-stången kan snabbare eller mer avancerade övningar utföras problemfritt. Mer avancerade användare kan ha T-stången som stöd i olika rörelser.

JumpStep-studsmattans extremt stabila konstruktion står pall även för de mest intensiva hoppövningarna. Tack vare halkfria fötter behöver du aldrig oroa dig för om studsmattan står säkert på plats under träning, och skulle du vill du flytta din produkt finns hjul monterade på ena sidan mattan för en smidig flytt av denna. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Studsmatta från andra varumärken

Upp till 56% rabatt
Stratos TRAMPOLINE RECTANGULAR, Studsmatta

Studsmatta från Stratos

Här har vi samlat Studsmatta från Stratos.
Upp till 18% rabatt
COURT Premium 370, Studsmatta

Studsmatta från COURT

Utforska allt inom Studsmatta från COURT.
React TRAMPOLINE, Studsmatta

Studsmatta från React

Utforska allt inom Studsmatta från React.
vidaXL Studsmatta fem delar 3,05

Studsmatta från vidaXL

Visa produkter inom Studsmatta från vidaXL.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024