Produktinformation

Kabeldragmaskinen uppifrån i FitNord Classic-serien är en robust maskin för professionell användning. Med sitt utmärkta värde för pengarna, sin elegans och sina rena linjer är maskinen särskilt lämplig för användning i gym på exempelvis hotell och arbetsplatser och mindre kommersiella gym.

Maskinen har ett viktmagasin på 100 kg, men om ditt gym kräver ett större magasin kan det ordnas. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Observera att blockskivan i maskinen minskar det faktiska motståndet till hälften. Det är viktigt för kunderna att det är trivsamt på gymmet.

Precis som FitNords utrustning generellt har Classic-serien en snygg matt svart finish, vilket gör att den passar till alla inredningsstilar och ger designern frihet att använda andra färger. I produktutvecklingen har man fokuserat på rena linjer och en iögonfallande, användarvänlig helhet som tål att användas.

Du kan enkelt justera motståndet utan att kliva av maskinen, vilket är bra både för säkerheten och tempot i träningen. Beställ denna snygga träningsutrustning med viktmagasin till ditt gym nu eller kontakta oss för att planera den tillsammans!

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024