Produktinformation

Har du funderat på att kombinera SUP och vindsurfing? Vill du paddla med en mycket glidande och riktad bräda och njuta av funktionerna hos en vindsurfbräda, som kommer att glädja även den mest erfarna vindsurfaren? Med Saimaa SUP Wind kan du göra båda och hela paketet får enkelt plats i ryggsäcken och segelväskan som följer med en liten bil. Saimaa SUP Wind vindsurfingpaketet har en fantastisk uppblåsbar supbräda 2.6 x 31 x 6 (381 x 79 x 15cm) som är idealisk för paddling på längre distanser när den är riktad och utmärkt glidande.

En skarp båge bryter vågen och en lång vattenlinje ger riktningsstabilitet och hastighet. Den styva kolfiberpaddeln förhöjer SUP-upplevelsen ytterligare.

När vinden tilltar är det dags att plocka upp segelväskan som rymmer allt du behöver för vindsurfing en mast, en bom, ett segel och en mastfot som fäster masten på brädan med en snabbkoppling. Hela riggen (mast, bom, segel) kan monteras på några minuter utan verktyg.

De nödvändiga egenskaperna hos vindsurfingbrädan har tagits i beaktande i brädan brädan är gjord av styv PVC, där en högkvalitativ 15cm tjock dropstitch-kärna gör brädan stel och brädan behåller sin form även i den starkaste vinden. Formen på brädan är kantig, sä du får mer kantgrepp, speciellt när du kommer i motvind.

En viktig egenskap är den 42cm djupa och styva mittfenan, som gör att du kan stiga upp mot vinden även i ljusare väder. Den 20cm djupa turfenan bakom ger brädan riktningstabilitet.

Brädan finns på 3m2 eller 5m2 segel. Det tre kvadrameter stora seglet lämpar sig för hårdare vindor, särskilt under havsförhållanden, där vindorna ofta är mer starka än på sjön.

3m2 seglet börjar fungera bekvämt när motvinden stiger +5m/s. På en sjö där vindförhållanderna ofta är lättare är ett 5m2 segel ett bra val.

3m2 seglet lämpar sig bäst för träning, den sanna entusiasten skaffar båda seglen så att det finns ett passande segel för alla väder. Windsup Saimaa SUP Wind paketet är perfekt för hela familjen högkvalitativ SUP-bräda är lämplig för nybörjare men det är också utmärkt val för personer som gillar längre turer.

Med Saimaa SUP Wind det är lätt att börja vindsurf när brädan är stabil och flytande. Innehåll Toppkvalitet uppblåsbar SUP-bräda Kolfiberpaddel Snabb och effektiv dubbelriktad pump Slitstark tygryggsäck Bekväm fångrem av neopren Reparationskit Segelbag Segel ( förstärkt med plattjärn) Bom med 120-170cm justering Mast Mastfot för anslutning av masten till brädan Taljor och snören för att spänna seglet .

SUP board från andra varumärken

Upp till 44% rabatt
Bestway SUP-bräda uppsbar

SUP board från Bestway

Se vad Bestway har inom SUP board.
Upp till 44% rabatt
SUP-bräda uppsbar 320x76x15

SUP board från vidaXL

Utforska allt inom SUP board från vidaXL.
Upp till 37% rabatt
FitNord Aqua 330 SUP board set, SUP board

SUP board från FitNord

Utforska allt inom SUP board från FitNord.
Upp till 27% rabatt
Saimaa Sup PIKE Canoe 10.0, SUP Board

SUP board från Saimaa Sup

Utforska allt inom SUP board från Saimaa Sup.
Upp till 12% rabatt
Gymstick Ozean Manda 305, SUP Board

SUP board från Gymstick

Missa inga bra priser på SUP board från Gymstick.
WaveShark FOIL 2 EXPLORER, SUP Board

SUP board från WaveShark

Utforska allt inom SUP board från WaveShark.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024