Produktinformation

Detta campingtält har gott om plats för upp till 8 personer med bagage. Det är perfekt för en campingsemester med barnen eller på en campinghelg med vänner.

Detta tält är tillverkat i andningsbart 180 T polyestertyg med PA-beläggning, vilket hjälper till att blockera skadliga strålar. För att förhindra att smuts och markfuktighet har tältgolvet i oxfordtyg en tät söm.

Den robusta ramen i fiberglas säkerställer en lång livslängd och hållbarhet. Båda sidorna med nätfönster håller frisk luft inne och insekter ute.

Blixtlåsförsedda ingångar gör det enkelt att ta sig in och ut. Det ingår även tältpinnar för ökad stabilitet när det blåser kraftigt.

Vid leverans ingår en transportväska för enkel transport och förvaring. Färg Grön Material Tyg (100% polyester) med PA-beläggning, fiberglas Mått 650 x 240 x 190 cm (L x B x H) Rymmer upp till 8 personer Andningsbart och med bra luftventilation Blixtlåsförsedd ingång och nätfönster Montering krävs Ja Vid leverans ingår 1 x Kupoltält 33 x Pinne 14 x Rep Vikt 8,7 kg .

Tält från andra varumärken

Nordfjell Ultralight 2P Tältpaket

Tält från Nordfjell

Utforska allt inom Tält från Nordfjell.
Upp till 11% rabatt
Kupoltält 650x240x190cm cm 8 personer grön

Tält från vidaXL

Här har vi samlat Tält från vidaXL.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2024