Cleverio Intelligent Nackmassage med TENS

Beställ Cleverio Intelligent Nackmassage med TENS på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cleverio Intelligent Nackmassage med TENS inom kategorin TENS Elektroterapi.

Produktinformation

Lindra effekterna av stress och monotont arbete med den intelligenta nackmassagern från Rubicson. Enheten kombinerar infraröd värme med elektriska lågspänningspulser (TENS) för att stimulera blodcirkulationen och nervceller, och har en positiv effekt på dina nackmuskler.

TENS Elektroterapi från andra varumärken

Paingone One TENS-penna

TENS Elektroterapi från Paingone

Missa inga bra priser på TENS Elektroterapi från Paingone.
Rubicson Intelligent Nackmassage med TENS

TENS Elektroterapi från Rubicson

Se vad Rubicson har inom TENS Elektroterapi.
Beurer EM29 TENS-muskelstimulator för knä och armbåge

TENS Elektroterapi från Beurer

Utforska allt inom TENS Elektroterapi från Beurer.

Se gärna också

Paingone One TENS-penna

Paingone är en smärtlindrande TENS-penna för personer som t.ex. lider av akut och kronisk smärta. Kan användas nästan överallt på kroppen och fungerar även genom kläder. Portabel och drivs med ett inbyggt batteri som håller i över två år vid daglig användning. Kliniskt testad, säker och enkel att använda.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023