Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Adjustable (Incline) Bench, Träningsbänk

Jämför produkt Kraftmark Adjustable (Incline) Bench, Träningsbänk online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Adjustable (Incline) Bench, Träningsbänk i kategorin Träningsbänkar här hos oss.

Produktinformation

Träningsbänk med justerbar rygg och sittdyna för alla olika vinklar till din träning. Enkel att förflytta med handtag och hjul.

Specifikationer 6 stegs rygglutning. 6 stegs sittlutning.

Handtag och hjul för enkel förflyttning. Bredare dyna för nedre rygg.

Se gärna också

Eleiko Olympic Incline Bench - Black, Träningsbänk -10%

Eleiko olympisk uppåtlutande bänk används för att utveckla överkroppens styrka i uppåtlutande läge. Den uppåtlutande bänken är utformad med både användning och anläggningen i åtanke och kombinerar användarvänliga funktioner med smarta detaljer för att säkerställa säkerheten och minska på underhållet. Den har tio höjdjusteringar för skivstångskrokarna och en justerbar sittdyna så att användarna kan hitta det optimala start- och slutläget. Skivstångskrokarna har inbyggda polyuretanrullar för att skydda stången och göra det möjligt för lyftare att enkelt flytta stångens position före hissar. De integrerade viktförvaringsbultarna håller vikterna nära till hands och ser till att lyftområdet förblir städat. Bulthål är dolda i ramen för att bibehålla ett elegant utseende samtidigt som det ger viktig extra stabilitet för att användare ska vara säkra. Designad för Bygg upp styrka i överkroppen i en lutande position Anpassad positionering Justerbara skivstångskrokar och sittdyna gör det möjligt för användare att hitta rätt och säker position Inbyggd förvaring Förvaringsbultar håller vikterna nära till hands och ser till att lyftområdet förblir städat. Släta rullar Inbyggda polyuretanrullar på krokar skyddar lättringen och gör det möjligt för lyftare att justera stången när den är lastad. Kuddalternativ Välj våra unika PUR-kuddar för ett modernt, hållbart, lättrengört alternativ eller Skai-kuddar för ett mer traditionellt utseende som är smidigt, men ändå står emot slitage. Polyuretanklädsel Våra unika polyuretankuddar (PUR) är hygieniska och hållbara, ett bra alternativ för anläggningar som används ofta. Den tuffa ytan suger inte upp svett, salt och partiklar, utan den kan helt enkelt torkas ren efter användning. Vår egenutvecklade design använder sig av ett mycket hållbart specialgjutet material som ger utmärkt stöd under lyft och håller väldigt länge. Justerbara krokar Skivstångskrokarna kan enkelt justeras med en lättrad införingsbar bult (pop in) placerad bakom krokarna. Dra helt enkelt i det införingsbara bulten och hög eller sänk stånghakkrokarna till önskad höjd. Släpp taget om bulten och se till att den har förts in ordentligt. Kontrollera de tydliga och praktiska angivelserna med höjdnummer placerade på båda sidorna av varje stolpe så att lyftare kan säkerställa att krokarna befinner sig på samma höjd från alla sidor. Denna viktiga funktion gör det möjligt för användare att hitta den optimala start- och slutpositionen som är lämplig och säker för deras träningsbehov. Garanti 10 years on structural frame, 1 year on wear and tear parts and PUR upholstery, 6 months on SKAI upholstery

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Paket Hemmagym

Paket Hemmagym från Titan LIFE

Se alla produkter
Skivstänger

Skivstänger från Master Fitness

Se alla produkter
Klätterställning

Klätterställning från vidaXL

Se alla produkter
Nintendo Switch spel

Nintendo Switch spel från Nintendo

Se alla produkter